Oldal frissítése

Sharp Shape Gym Ball kék 75 cm

4,7 24 értékelés
4 790 Ft

Sharp Shape Gym Ball kék 75 cm

A Sharp Shape gimnasztikus labda ideális eszköz erősítő edzéshez és a kemény munka utáni pihentetésre. Hihetetlenül hasznos eszköz a rehabilitációban, a fizikoterápiában és a vázizom erősítésében és nyújtásában. A gimnasztikai labda segít a szervezet állóképességének fejlesztésében és a motorikus készségek javításában, valamint csökkenti a testben fellépő általános feszültséget. A Sharp Shape terhelhetősége 200 kg. Mindenkinek alkalmas fizikai állapotra és életkorra való tekintet nélkül, kiváló segédeszköz a testedzéshez mind a kisgyerekeknek, nagymamáknak és nagypapáknak egyaránt! Átmérője 75 cm, akár 175 - 190 cm magasaknak is alkalmas.

A 75 cm-es Sharp Shape kék gimnasztikai labda fő jellemzői

  • Terhelhetőség: 200 kg
  • Átmérő: 75 cm (ideális 175 - 190 cm magasaknak is)
  • Anti-burst technológia a töredezettség ellen
  • A Sharp Shape nem csak sportolók számára alkalmas
  • Kék

A Sharp Shape Gymnastic Ball biztonságos

Az Anti-Burst technológiának köszönhetően a Sharp Shape  használata esetén nincs sérülésveszély. Túlnyomás esetén a labda lassan ereszti ki a levegőt, így az mindig tökéletesen illeszkedik a testhez. 

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Átmérő

Átmérő 75 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Antiburst kialakítás, Pumpa a csomagban

Terhelhetőség

Teherbírás 200 kg

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  SPTss0040
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2496777793630

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10