Oldal frissítése

Sharp Shape Gym Ball 75 cm - fekete

4,6 35 értékelés
4 790 Ft

Sharp Shape Gym Ball 75 cm - fekete

A Sharp Shape gimnasztikai vagy fitnesz labda ideális a test erősítéséhez, és a fárasztó edzés utáni relaxáláshoz. A labda rendkívül népszerűvé vált a rehabilitációs és fizikoterápiás kezelések, valamint az izmok erősítése és nyújtása során. A Sharp Shape Black segít az egyensúlyérzék és a motoros képességek javításában, emellett csökkenti az általános testfeszültséget. A gimnasztikai labda maximális teherbírása 200 kg. Kortól és fizikai állapottól függetlenül bárki számára alkalmas: kisgyerekek, illetve nagymamák, és nagypapák is használhatják. A fekete labda átmérője 75 cm. 175 – 190 cm magasságig ajánlott.

A Sharp Shape 75 cm gimnasztikai labda legfontosabb jellemzői

  • Maximális teherbírás: 200 kg
  • Átmérő: 75 cm (ideális175 - 190 cm magassághoz)
  • Anti-Burst technológia hirtelen kidurranás ellen
  • A Sharp Shape nem csak sportolók számára ajánlott
  • Fekete színben

A Sharp Shape gimnasztikai labda biztonságos

Az Anti-Burst technológiának köszönhetően a Sharp Shape gimansztikai labda használata során nem áll fenn a hirtelen kidurranás veszélye. Lehetséges túlnyomás esetén a labdában lévő levegő lassan áramlik ki, elősegítve ezáltal a labdának a testhez történő tökéletes idomulását.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Átmérő

Átmérő 75 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Antiburst kialakítás, Pumpa a csomagban

Terhelhetőség

Teherbírás 200 kg
Kód:  SPTss0036
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2496776498345

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15