Oldal frissítése

Reeva Ultra Feel tenyérvédő szilikonnal XS

Kiegészítők a termékhez

Reeva Ultra Feel tenyérvédő szilikonnal XS

A Reeva Ultra Feel tenyérvédőt kimondottan a tenyér terhelés közbeni védelmére tervezték. A hagyományos kesztyűkkel ellentétben csak a tenyér részt védi, nem zárja körül az egész kézfejet, így a kéz nem izzad annyira. Rendkívül rugalmas anyagból készült, tökéletesen követi a tenyér formáját. Legyen szósúlyzórúdról, kettlebell vagy dumbell súlyokról, esetleg gimnasztikai gyakorlatokról a trapézon vagy a gyűrűn, a tenyérvédő kifogástalanul illeszkedik a tenyérhez és a kiegészítőkhöz is.

A Reeva Ultra Feel XS tenyérvédő szilikonnal főbb jellemzői

  • Tenyérvédő nőknek és férfiaknak
  • Tökéletes védelmet nyújt a tenyereknek edzés és terhelés közben
  • Ideális Crossfit edzésekhez
  • Lehetővé teszi a maximálisan természetes mozgást
  • Rendkívül rugalmas anyagból készült
  • A Reeva Ultra Feel tenyérvédő tökéletesen tapad a tenyérhez
  • Megakadályozza a kéz és a csukló túlzott izzadását
  • Színváltozat: fehér és fekete

Az edzés közbeni természetes mozgáshoz

A Reeva tenyérvédő gondoskodik a teljes mértékben természetes mozgásról sportolás közben. Anyagának és designjának köszönhetően megfelelő szellőzést biztosít használat közben, így akadályozza meg a kezek izzadását. Könnyű felvenni, rugalmas végével szorosan illeszkedik a csuklóhoz, még rögzítés nélkül is. A Reeva UltraFeeltenyérvédő ideális választás mind a nők, mind pedig a férfiak számára, hiszen tökéletes védelmet kínál a tenyereknek edzés közben.

Méret:
XS

Paraméterek

Anyag

Anyag Pamut, Elasztán, Poliészter

Szín

Szín Fekete

Méret

Méret XS
Kód:  SPTRee01
Termékszám:  8719325488869

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05