Oldal frissítése

Funkcionális edzés

A crossfit egy Amerikában született fitness rendszer, amely a funkciónális erő és edzettség kialakítására és megőrzésére helyezi a hangsúlyt. Ezért a funkcionális edzés megnevezést is használják vele kapcsolatban. A funkcionális tréning a saját testsúly használata mellett számos fitness eszközt is használ, mint például az ugrálókötél, a kettlebell, a slam ball és az edzőheveder (TRX), vagy éppen a haskerekek, erősítő gumiszalagok, valamint erősítő kötelek. Nézzük, mi a funcionális edzés lényege, és melyek a legfontosabb fitness eszközök, amelyekre szükséged lesz.

Folytatás
Paraméterek módosítása
135 termék

Funkcionális edzés

A Funkcionális edzés kategóriában összesen 135 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10