Oldal frissítése

Reeva Pamut bandázs

Kiegészítők a termékhez

Reeva Pamut bandázs

logo


Légy jobb, mint tegnap!
#bereeva

A Reeva Fitness egy innovatív holland márka, amely nagy hangsúlyt fektet a minőségi felhasznált anyagokra, és szoros együttműködésben dolgozik a professzionális sportolókkal, edzőkkel, crossfit konditermekkel és edzőtermekkel, hogy olyan áttörő termékeket készíthessenek, amely ellenáll még a legkeményebb edzéseknek és a szüntelen mosásnak is.

pamut bandázs


Rugalmas bandázs

Szeretnéd igazán stabilan tudni a csuklódat a kemény edzések során, azonban nem kedveled túlzottan a szorító érzést az ujjaidon, amelyet a túl szoros bandázs okoz? Esetleg mérsékelt stabilitásra lenne szükséged súlyemelés közben? Ez esetben a Reeva pamut bandázst neked találták ki!

pamut bandázs


100% természetes pamut

A Reeva pamut bandázs 100%-ig természetes pamutból készült. Remek stabilitást és támaszt nyújt anélkül, hogy kényelmetlenül és szorosan ölelné körbe a csuklódat. A bandázs elegendő hosszúságú, így azt egyéni igényeidnek megfelelő szorosságban tekerheted fel a csuklódra. A nagyujjra tervezett hurokkal könnyen és biztonságosan rögzítheted azt.

pamut bandázs


Miért válaszd a Reeva bandázst?

- 100% pamutból készült
- egy hurokkal egyszerűen rögzítheted a hüvelykujjadon
- Ideális funkcionális edzéshez, crossfit-hez, erőemeléshez vagy súlyemeléshez

- férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas
Hosszúság: 84 cm
Szélesség: 7,7 cm

Karbantartási utasítások:
- gépben mosható 30 fokig
- ne használj vízlágyítót és öblítőszereket


Próbáld ki a Reeva pamut bandázst
és légy
#jobbminttegnap


Paraméterek

Anyag

Anyag Pamut

Szín

Szín Fekete

Szélesség

Szélesség 7,7 cm

Méret

Méret UNI
Kód:  SPTRee12
Termékszám:  8719992123292

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10