Oldal frissítése

Reeva Neoprén tenyérvédő szilikonnal XL

Kiegészítők a termékhez

Reeva Neoprén tenyérvédő szilikonnal XL

A Reeva neoprén tenyérvédőt kimondottan a tenyér terhelés közbeni védelmére tervezték. A hagyományos kesztyűkkel ellentétben csak a tenyér részt védi, nem zárja körül az egész kézfejet, így a kéz nem izzad annyira. Tartós neoprén anyagból készült, amely tökéletesen elvezeti a nedvességet, emellett megakadályozza a tenyérvédő mozgásátsportolás közben. Legyen szó súlyzórúdról, kettlebell vagy dumbell súlyokról, esetleg gimnasztikai gyakorlatokról a trapézon vagy a gyűrűn, a különleges 3D szilikon kifogástalan tapadást kínál. Anyagának és designjának köszönhetően megfelelő szellőzést biztosít használat közben.

A Reeva neoprén tenyérvédő szilikonnal XL főbb jellemzői

  • Tenyérvédő nőknek és férfiaknak
  • Tökéletes védelmet nyújt a tenyereknek edzés és terhelés közben
  • Tartós, nedvességvezető neoprénből anyagból készült
  • Különleges 3D szilikon az egész tenyérrészen a maximális tapadásért
  • Megakadályozza a kéz és a csukló túlzott izzadását
  • Kialakítása lehetővé teszi a súlyzórúd természetes fogását
  • Dupla öltések a maximális tartósság érdekében
  • Reeva tenyérvédő praktikus elasztikus pánttal
  • Tépőzáras rögzítéssel
  • Színváltozat: fehér és fekete

Valóban szoros fogás és stabilizált csukló

A Reeva tenyérvédő megakadályozza a tenyér és a csukló túlzott izzadását, amely gyenge fogást és a súlyzórúd kézből való kicsúszását eredményezhetné. Kialakítása lehetővé teszi a súlyzórúd természetes fogását súlyemelés közben. A tenyérvédő maximális strapabírásáról dupla öltések gondoskodnak. Emellettpraktikus pánttal biztosítja a csukló megfelelő stabilitását és támaszát. A pántnak köszönhetően könnyű a rögzítése, a tenyérvédő tökéletesen vezeti a nedvességet. A Reeva tenyérvédő ideális választás mind a nők, mind pedig a férfiak számára, hiszen tökéletes védelmet kínál a tenyereknek edzés közben.

Méret:
XL


Paraméterek

Anyag

Anyag Elasztán, Neoprén, Poliészter, Szilikon

Szín

Szín Fekete

Szélesség

Szélesség 7,7 cm

Méret

Méret XL
Kód:  SPTRee10
Termékszám:  7435110296235

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15