Oldal frissítése

Reeva Neoprén tenyérvédő szilikonnal

Kiegészítők a termékhez

Reeva Neoprén tenyérvédő szilikonnal

A Reeva neoprén tenyérvédőt kimondottan a tenyér terhelés közbeni védelmére tervezték. A hagyományos kesztyűkkel ellentétben csak a tenyér részt védi, nem zárja körül az egész kézfejet, így a kéz nem izzad annyira. Tartós neoprén anyagból készült, amely tökéletesen elvezeti a nedvességet, emellett megakadályozza a tenyérvédő mozgását sportolás közben. Legyen szó súlyzórúdról, kettlebell vagy dumbell súlyokról, esetleg gimnasztikai gyakorlatokról a trapézon vagy a gyűrűn, a különleges 3D szilikon kifogástalan tapadást kínál. Anyagának és designjának köszönhetően megfelelő szellőzést biztosít használat közben.

A Reeva neoprén tenyérvédő szilikonnal főbb jellemzői

  • Tenyérvédő nőknek és férfiaknak
  • Tökéletesen védi a tenyereket edzés és sportolás közben
  • Tartós, nedvességálló neoprénből készült
  • Speciális 3D szilikon a teljes tenyér mentén a maximális tapadásért
  • Megakadályozza a kéz és a csukló túlzott izzadását
  • A súlyzórúd természetes fogása érdekében
  • Kettős öltéssel a maximális tartósságért
  • Reeva tenyérvédő praktikus elasztikus pánttal
  • Tépőzáras rögzítés
  • Színváltozat: fehér és fekete

A valóban szilárd fogásért és a megerősített csuklóért

A Reeva tenyérvédő megakadályozza a tenyér és a csukló túlzott izzadását, amely gyenge fogást és a súlyzórúd kézből való kicsúszását eredményezhetné. Kialakítása lehetővé teszi a súlyzórúd természetes fogását súlyemelés közben. A tenyérvédő maximális strapabírásáról dupla öltések gondoskodnak. Emellett praktikus pánttal biztosítja a csukló megfelelő stabilitását és támaszát. A pántnak köszönhetően könnyű a rögzítése, a tenyérvédő tökéletesen vezeti a nedvességet. A Reeva tenyérvédő ideális választás mind a nők, mind pedig a férfiak számára, hiszen tökéletes védelmet kínál a tenyereknek edzés közben.

Méretek:
XS, S, M, L és XL


Paraméterek

Anyag

Anyag Elasztán, Neoprén, Poliészter, Szilikon

Szín

Szín Fekete

Méret

Méret L, S, XL, XS
Kód:  SPTRee06nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20