Oldal frissítése

PUSH ELEMENT Fitness készlet

4,6 21 értékelés
9 090 Ft

PUSH ELEMENT Fitness készlet

A PUSH ELEMENT erősítő szett remek kiegészítő az izmok saját súllyal történő edzéséhez. Alkalmas otthoni használatra, de fitneszközpontokban és edzőtermekben is megállja a helyét. A készlet tartalmaz egy erősítő kereket alátéttel, ugrókötelet és fekvőtámasz keretet. Az erősítő kerékkel végzett edzés során elsősorban a hasi és a mellizmokat erősítheted, de a karok, a vállak és a hát izmai is érintettek. A kerék strapabíró polipropilénből készült, és a térdalatt a kerékhez járó habszivacs biztosítja a kényelmet az edzés során. Az ugrókötél javítja az általános fizikai állapotot, a fekvőtámasz keret pedig ideális segítséget nyújt a fekvőtámasz pontos kivitelezésében. A PUSH ELEMENT erősítő készlet segítségével tested összes izmát képes leszel edzeni.

A PUSH ELEMENT erősítő szett legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas otthoni használatra, valamint fitneszközpontokba és edzőtermekbe is kiváló választás
  • Színe: fekete
  • PUSH ELEMENT erősítő készlet az egész test saját súllyal történő edzéséhez
  • Az erősítő kerékkel elsősorban a hasi és mellizmokat edzed, ugyanakkor egyidejűleg részt vesznek a karok, a vállak és a hátizmok is a gyakorlatokban
  • A habszivacs alátét biztosítja a kényelmet a kerékkel történő edzés során
  • A PUSH ELEMENT készlet tartalmaz egy ugrókötelet az általános fizikai állapot javításához és fekvőtámasz keretet a fekvőtámaszok támogatásához
  • Ugrókötél hossza 280 cm
  • Az erősítő kerék teherbírása 130 kg
  • Az erősítő támasz teherbírása 150 kg

Számos lehetőség az edzésre 

A PUSH ELEMENT erősítő készlet használatakor értékelni fogod a felhasználási lehetőségek széles körét. A készlet erősítő kerékből, ugrókötélből és fekvőtámasz keretből áll, így segítségével jelentősen javíthatod az általános fizikai állapotodat. A PUSH ELEMENT erősítő szett kompakt méreteivel és kis súlyával is kedveskedik Neked, ennek köszönhetően bárhová könnyedén magaddal viheted. 

Az összes izmot erősítheted precízen és pontosan

A PUSH ELEMENT erősítő készlet tökéletes segítőd lesz tested teljes izomzatának erősítésében. A kerék és a markolatok csúszásmentes felülettel rendelkeznek, így az edzés a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb. A PUSH ELEMENT erősítő készletet kezdők és haladók egyaránt használhatják. A szett kiváló minőségű anyagokból készült. 


Paraméterek

Hossz

Ugrálókötél hossza 280 cm

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Kerék átmérője 18 cm
Kód:  SPTpush008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594203500075

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05