Oldal frissítése

Lifefit GymBall zöld

3 990 Ft

Lifefit GymBall zöld

Napjaink életmódjához szinte szükségszerű az egészséges táplálkozás és az igazán kemény munka az edzőteremben, kint a pályán, vagy csak úgy a barátokkal. A szép és kidolgozott test az igazán „menő”. Épp ezért csatlakozol Te is a gyönyörű domborulatokért folytatott küzdelemhez és edzel nap mint nap. A Lifefit GymBall fitnesz labdával való edzés segít elérni az ideális alakot, és megőrizni a fittséget.

A Lifefit GymBall fő jellemzői

  • Gimnasztikai labda erősítő edzéshez és kardio gyakorlatokhoz
  • A Lifefit GymBall teherbírása 200 kg 
  • PVC anyagból készült
  • A csúszásmentes felület kiváló lehetőséget biztosít a testedzéshez
  • 65 és 75 cm átmérőjű változatban kapható
  • Szín: zöld

Otthoni edző

A felesleges kilók lefaragásához ideális társ az expanderrel kombinált gumilabda. A labda PVC anyagból készült. Az ANTI-BURST technológiának köszönhetően, nagyobb terhelés alatt az eszköz lassan leereszt. A csúszásmentes felület megakadályozza, hogy lecsússz róla. Az expanderekkel gyakorlatilag minden izomcsoportot megmozgathatsz. Egyszerűen erősítheted a kart, hátat, mellizmot vagy a vállat is. A labdával nem csak egy bizonyos izmot, hanem az egész izomterület is megdolgoztatod. A gyakorlat végzése közben az egyensúly megtartására is figyelni kell. Ettől erősödnek a belső izmok. A Lifefit GymBall kiválóan alkalmas erősítő és fitness edzéshez.   

Átmérő:
65 és 75 cm


Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Átmérő

Átmérő 65 cm, 75 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Antiburst kialakítás

Terhelhetőség

Teherbírás 200 kg
Kód:  SPT2016nad
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SPT2016nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15