Oldal frissítése

Housefit Spiro 90 iRun

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Housefit Spiro 90 iRun

Housefit Spiro 90 Az iRun egy futópad, amely sokféle funkcióval és nagyszerű tulajdonságokkal büszkélkedhet. Ez majdnem mindent kínál, amit egy futópad megtehet. A meghajtó egy 4,5 LE-es motorral van tervezve, ami nagyon csendes lesz. A tágas öv ideálisan rugós, így nem károsítja az ízületeket és a hátát . Lehetőség van arra is, hogy zenét csatlakoztasson, párosítson képzési alkalmazásokkal, vagy állítható hangmagassággal, ha élesebbé teszi a munkát.

A Housefit Spiro 90 iRun futópad legfontosabb jellemzői

  • A Housefit Spiro 90 iRun futópadja otthoni használatra készült
  • Számítógépe információval szolgál az időről, a sebességről, a távolságról, a kalóriákról, a dőlésszögről és az impulzusról
  • A fogantyúk megbízhatóan mérik a pulzusszámot, a sebességet és a lejtést beállíthatjuk
  • Csatlakoztatható a fitness alkalmazásokhoz, vagy választhat a számos előre beállított program közül
  • A kerekeknek köszönhetően függőlegesen lehajtható és eltolható
  • MP3-csatlakozóval vagy mobilkészülékkel is töltődik
  • Beépített ventilátor is van

Számítógép és programjai

A tréner szíve egy tiszta, 8 "-os LCD-kijelző, amely mindent megtud, amire szüksége van, időről időre az elégetett kalóriákon keresztül a sebességre. 12 előre beállított programot is kínál, amelyek közül biztosan választani fog! Ezek a programok zsírégetésre, fitneszre, hegymászásra, 5 km-re vagy súlycsökkenésre szolgálnak. Egy szép kiegészítés 2 HRC mód is, amelyek a pulzusszámán alapulnak. Van egy kézi üzemmód is, amellyel mindent beállíthat.

A futó öv házának funkciója

A legpontosabb és kiváló minőségű edzéshez a tréner rengeteg maradékot tartalmaz, amelyek segítenek a legjobb eredmények elérésében. A maximális övsebesség 18 km / h, a lejtő 18% -ra állítható. A lengéscsillapító rendszer a rejtett gumiblokkoknak és a felfüggesztési szerkezetnek köszönhetően kényelmesebb működést tesz lehetővé . 2 palacktartóval is rendelkezik, amelyek szem előtt tartják az ivó üzemmódot és a fogantyúk sebességét és dőlésszögét, beleértve a Stop Stop gombot. A Spiro 90 iRun még az elektronikában sem található, az MP3 lejátszóhoz és a beépített hangszórókhoz csatlakozóval van ellátva.

Alkalmazás

A fitnesz funkciók közé tartozik a vezeték nélküli kapcsolat a fitnesz- és edzőprogramokkal . Konkrétan az iConsole + és a Kinomap Android és iOS számára. A Google Térképhez is csatlakozhatnak, amellyel saját számokat hozhat létre. A Google Térképet szabványos és madármegjelenítéssel, vagy ún. Ez azt jelenti, hogy kedvenc útjait az erdőben vagy a városban otthonuk kényelmében készítheti el!

Rugalmas szerkezet

A Housefit Spiro görgőkkel rendelkezik a könnyű mozgáshoz. És ha ez nem elég, akkor könnyen lehajtható egy függőleges helyzetbe, ahol sokkal kevesebb helyet foglal el. A csomag tartalmaz egy USB csatlakozót mobil eszközök és MP3 csatlakozó töltésére.

Tápegység:
hálózati csatlakozás

Öv terület:
145 × 51 cm

Méretek összecsukott állapotban:
150 × 83 × 131 cm

Kategória a DIN EN 957 szerint:
HA - háztartási használatra szánt

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 105 kg

Kapcsolódás

Kapcsolódás USB

Típus

Típus Motoros

Maximális sebesség

Maximális sebesség 18 km/h

Teljesítmény

Motorteljesítmény 4,5 HP (3 355,65 W)
Maximális teljesítmény 4,5 HP (3 355,65 W)

Teherbírás

Terhelhetőség 150 kg

Billenés típusa

Billenés típusa Elektromos
Maximális dönthetőség 18 °

Futófelület mérete

Szélesség 510 mm

Funkciók

Funkciók Szállítógörgők, Az elégetett kalóriák mérése, A pulzusszám mérése, Rugós, Hangszóró, Lehajtható
Programok száma 12

Általános méretek

Szélesség 83 cm
Magasság 148 cm
Mélység 185 cm

Csomagolás

Csomag része Olaj/kenőanyag, Szerszám összeszereléshez
Kód:  SPThou0007
Termékszám:  8596035000600

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10