Oldal frissítése

Futópadok

A futópad segítségével otthon is tarthatsz futó vagy sétáló edzést. Különösen rossz időben és olyan városrészeken lehet ez fontos, ahol egyszerűen nincs lehetőség szabadtéri edzésre. A futópad vagy más néven futógép szerkezete, alapvető paraméterei, felszereltsége és kiegészítő funkciói nagyon különböznek egymástól. Lássuk, hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb futópad modellt.

Folytatás
Paraméterek módosítása
69 termék

Futópadok

Ahogy követték egymást a különböző karantén időszakok, úgy növekedett az otthoni futópadok iránti érdeklődés. Az olcsó futópadok sokak számára megoldották a bezárt edzőtermek okozta gondokat. Azonban a futópadok a téli alapozás során is fontosak lehetnek, a rövidebb nappalok és a jeges-havas futóútvonalak miatt zárt térben kell lefolytatni az edzést.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10