Oldal frissítése

Capital Sports Groundcracker 6 kg

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Capital Sports Groundcracker 6 kg

Ez a 6 kg-os medicinlabda kiváló választás mindazok számára, akik szeretnének egy jót izzadni a konditeremben edzés közben, és egyúttal növelni akarják az erejüket, valamint fejleszteni szeretnék a koordinációjukat és az állóképességüket. A labda rendkívül ellenálló anyagokból készült, a felületén ráadásul található egy vastag gumi réteg, ezért alkalmas a legkülönfélébb gyakorlatokhoz. Homokkal és vassal töltötték meg, így biztosítva a szükséges súlyt, valamint azt, hogy ne pattanjon  vissza a földről. A felülete érdesített, amely tökéletes tapadást nyújt dobáskor vagy emelés közben.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi anyagok és tökéletes kivitelezés
  • Tömege 6 kg
  • Különféle típusó edzésekhez
  • Az érdes felület jobb tapadást biztosít
  • Nem pattan vissza

Minőségi és hibátlan kivitelezés

A medicinlabdát az a német Capital Sport cég gyártja, amely különféle sportolás és testmozgás során használt gépek, felszerelések, berendezések, kiegészítők és ruházat gyártására specializálódott. A sportolók leginkább az erősítő edzések, cardio és a saját testsúlyos gyakorlatok esetén használják leginkább. Ez a termék garanciát jelent a minőségre.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Súlyzószett

Tömeg

Egy darab tömege 6 kg
Szett tömege 6 kg

Anyag

Anyaga Homok, Vas
Felület Gumi

Tömeg

Tömeg 6 kg

Anyag

Anyag Gumi

Szín

Szín Fekete

Szélesség

Szélesség 2,4 cm

Méret

Méret UNI

Szín

Szín Fekete
Kód:  SPTif1614
Termékszám:  4260435910039

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15