Oldal frissítése

Acra GB 5000

4,1 10 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
459 390 Ft

Acra GB 5000

Szeretsz edzeni, és fontos számodra az egészséges életmód, viszont nem szeretsz az edzőterembe utazgatni? Ne vesztegesd az idődet utazással; eddz otthonod kényelméből ezzel az Acra GB 5000 futópaddal, mellyel ugyanolyan hatásos eredményt érhetsz el, mintha csak a terembe járnál! Széles spektrumú programjai mindenki számára kínál valami kedvezőt, mindössze ki kell választanod, hogy Hozzád melyik illik a legjobban.

Legfontosabb jellemzők

  • 3-6,5 lóerő
  • Fokozatosan állítható dőlésszög (0-22%)
  • Biztonsági fék
  • 99 előre beállított program + 3 egyéni beállítás
  • Egyszerű kezelés és tárolás
  • 4 különleges betét, mely csökkenti a zajt
  • Minőségi LCD 7" kijelző

Szakmai megközelítés

A hajtószíj hatékony működését a 3 (max. 6,5) lóerő biztosítja, a kívánt sebességet pedig Te választhatod ki 0-22 km/h értékek között. Letisztult, 7" átmérőjű LCD kijelzőjéről leolvashatod pulzusod és sebességed értékeit, illetve az elégetett kalóriák számát és testzsír mennyiségét, a dőlésszöget, és a megtett távolságot. A futópad 99 előre beállított programmal, és 3 személyre szabható tervvel rendelkezik, a biztonság érdekében pedig a készülék felszereltségébe tartozik egy gyors-kioldó öv, amely képes azonnal leállítani a gépezet működését, ha szükséges. A nagyobb erőkifejtés érdekében a gép dőlésszöge 0-22%-ig állítható, amely a lejtőről való lefutás érzetét kelti, így szórakoztatóvá téve edzésedet.

A futás nem unalmas!

A leghatékonyabb futási élményért a futópad két csúszásmentes fogantyúval rendelkezik a stabilabb fogásért. Két hangszóróval is felszerelték készítői, hogy jobban átérezd az edzés atmoszféráját, ennek tetejébe pedig italtartóval is rendelkezik, és egy kis tartóval is, ahová apró, személyes tárgyaidat teheted. A még kényelmesebb edzést egy párnázott öv biztosítja, melynek célja a lábaidat érő terhelés csillapítása. Beépített betétei lehetővé teszik a rendkívül halk működtetést, így bármikor használhatod anélkül, hogy családodat zavarnád a zajjal. A könnyű kezelhetőség és tárolás érdekében a futópad összehajtható.  

Műszaki adatok:
Méret: 191 × 85 × 138 cm
Súly: 98 kg
Kapacitás: 180 kg
Futófelület méretei: 136 x 51 cm

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 98 kg

Kapcsolódás

Kapcsolódás USB

Típus

Típus Motoros

Maximális sebesség

Maximális sebesség 22 km/h

Teljesítmény

Motorteljesítmény 6 HP (4 474,2 W)
Maximális teljesítmény 6 HP (4 474,2 W)

Teherbírás

Terhelhetőség 180 kg

Billenés típusa

Billenés típusa Elektromos
Maximális dönthetőség 22 °

Futófelület mérete

Szélesség 520 mm

Funkciók

Funkciók Az elégetett kalóriák mérése, A pulzusszám mérése, Hangszóró
Programok száma 99

Általános méretek

Szélesség 85 cm
Magasság 138 cm
Mélység 191 cm

Csomagolás

Csomag része Olaj/kenőanyag, Szerszám összeszereléshez
Kód:  SPT10911
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  8595042716375

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20