Oldal frissítése

Acra GB 4600

4,6 13 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
359 890 Ft

Acra GB 4600

Kedveli az edzést és jó kondícióban van? Nem szeret utazni az edzőterembe? Akkor ne pazarolja az idejét, eddzen kényelmesen a saját otthonában az Acra GB 4600 futópadot használva, amely ugyanolyan minőségi edzést biztosít, mint az edzőteremben. A programok széles választékából mindenki megtalálja a magának legmegfelelőbbet.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Teljesítmény 3 - 6 HP
  • Fokozatmentesen állítható dőlésszög (0-20%)
  • Biztonsági gyorsfék
  • 99 előre beállított program + 3 egyénileg választható
  • Egyszerű kezelés és tárolás
  • 4 különleges csillapító betét csökkenti a zajt
  • Minőségi 7" LCD kijelző

Professzionális hozzáállás

A szíj hajtásáról a 3 (maximálisan 6) lóerős elektromotor gondoskodik, amelynek a kívánt sebességét 0 - 22 km/h közt állíthatja be. Áttekinthető 7" LCD kijelző mutatja az összes értéket, például pulzusszám, a szíj gyorsasága, program, dőlésszög, kalória, lefutott táv és elégetett testzsír. 99 előre beállított program áll a rendelkezésre és 3 választható, amelyet tetszés szerint módosíthat. A maximális biztonság érdekében a szíj gyorsfékkel van ellátva, amely szükség esetén azonnal megállítja a futópadot. A nagyobb szórakozás érdekében a futópad állítható dőlési szöggel rendelkezik, amely az emelkedőre futást szimulálja, így rendesen megdolgoztat.

A futás nem unalmas!

A leghatékonyabb edzés érdekében a készülék kényelmes, csúszásmentes felületű markolattal rendelkezik a fokozott tapadás érdekében. Nem hiányozhat a 2 hangszóró sem, amelyen hallgathatja kedvenc zenéjét, hiszen zene nélkül nem megy. Értékelni fogja az innivaló tartót és a tároló helyet a kisebb személyes holmira. A komfortos tréninget biztosítja a 8 helyen rugózó felfüggesztésű futópad, amely csillapítja a becsapódást, hogy feleslegesen ne terhelje túl az alsó végtagokat. A legnagyobb előnye a csillapító alátétek, amelynek köszönhetően a sportolás közbeni hangokat a minimumra csökkenti, így akkor tud edzeni, amikor csak eszébe jut. A könnyű kezelhetőség érdekében kerekekkel van felszerelve és az egyszerű tárolást segíti a tény, hogy a futószalagot a fogantyúk közé lehet hajtani.

Műszaki adatok:
Méret: 182 × 78 × 132 cm
Tömeg: 80 kg
Terhelhetőség: 150 kg
A futószalag méretei: 131 x 46 cm

Paraméterek

Pulzusszám mérő

Pulzusmérés Markolaton

Tömeg

Tömeg 80 kg

Kapcsolódás

Kapcsolódás USB

Típus

Típus Motoros

Maximális sebesség

Maximális sebesség 22 km/h

Teljesítmény

Motorteljesítmény 3 HP (2 237,1 W)
Maximális teljesítmény 6 HP (4 474,2 W)

Teherbírás

Terhelhetőség 150 kg

Billenés típusa

Billenés típusa Elektromos
Maximális dönthetőség 20 °

Futófelület mérete

Szélesség 50,5 cm

Funkciók

Funkciók Az elégetett kalóriák mérése, A pulzusszám mérése, Rugós, Hangszóró
Programok száma 99

Általános méretek

Szélesség 78 cm
Magasság 132 cm
Mélység 182 cm

Csomagolás

Csomag része Olaj/kenőanyag, Szerszám összeszereléshez
Kód:  SPT10910
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  8595042716368

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20