Oldal frissítése

Sony SRS-XG300 - fekete

4,7 16 értékelés
108 990 Ft

Sony SRS-XG300 - fekete

Ajánlott ehhez a modellhez

Nagyszerű hordozható és tartós Bluetooth hangszóró 25 órás akkumulátor-üzemidővel és stílusos világítással

Szeretnél egy tartós, kompakt, vezeték nélküli hangszórót hosszú akkumulátor-üzemidővel? Akkor számodra ideális választás lehet a Sony SRS-XG300 Bluetooth hangszóró, amely IP67-es minősítésével is kitűnik, így a por és a víz sem okoz gondot neki, és még az alkalmi ütődéseket is kibírja. A hangszóró kényelmes hordozásához egy praktikus, behúzható fogantyú is adott. A Sony SRS-XG300 Bluetooth hangszóró nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely akár 25 órás üzemidővel is büszkélkedhet. A gyorstöltés támogatásával mindössze 10 perc után, 70 perc folyamatos használatra elegendő energiát nyújt. A vezeték nélküli hangszóró mind az iOS, mind az Android rendszerű, Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható eszközökkel kompatibilis. Használd ki a Multipoint Connection előnyeit, amellyel a Sony hangszóróját egyidejűleg akár két eszközhöz is csatlakoztathatod! A készülék testén található egy gomb, amellyel a basszus erősítésére szolgáló MEGA BASS funkciót lehet aktiválni. A passzív hangszórók körül fénycsíkok futnak, amelyek fokozzák a zenehallgatási élményt. A Sony hangszóró fényhatásai és színei az alkalmazásban állíthatók be.

A Sony SRS-XG300 Bluetooth hangszóró főbb jellemzői, fekete színben

Kompakt és tartós kialakításának köszönhetően a hangszóró útközbeni zenehallgatásra is alkalmas

Az IP67 szabvány szerint por-, víz- (még sós vízzel szemben is) és ütésálló, valamint vízlepergető hálóval védett

Praktikus behúzható fogantyú a Bluetooth hangszóró hordozásához

A Sony Line-Shape Diffuser, az X-Balanced hangszóróegységek, a magasnyomók és a passzív hangtekercs egyenletes és kiváló minőségű hangterjedést biztosítanak

Stílusos világítás a passzív hangszórók körül

A MEGA BASS funkció felerősíti a basszus hangokat

A Bluetooth hangszóró akkumulátora akár 25 órás üzemidőt kínál

A gyorstöltési funkció lehetővé teszi, hogy az akkumulátor mindössze 10 perces töltés után 70 percnyi használatra elegendő energiát nyújtson

A hangszóró a kábel csatlakoztatása után telefonon keresztül is tölthető

A Sony hangszóró kihangosított hívásokhoz és konferenciabeszélgetésekhez is használható

Az Echo Cancelling technológia lehetővé teszi, hogy két ember egyszerre beszéljen a hívás megszakítása nélkül

A Multipoint Connect a Sony hangszóró és két eszköz egyidejű párosítására szolgál (Bluetooth használatával)

Akár 100 kompatibilis Sony hangszóró is párosítható a Party Connect funkció révén

A Sony SRS-XG300 vezeték nélküli hangszóró a környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva készült

Támogatja az AAC, az LDAC és az SBC kodeket

Az iOS és az Android rendszerrel kompatibilis

Elegáns, fekete színű design

Sony SRS-XG300 hangszóró

Víz- és porálló hangszóró

A Sony SRS-XG300 hangszórót úgy tervezték, hogy bárhová magaddal vihesd - a medencébe, a parkba vagy a strandra. Kompakt és könnyen hordozható kialakításának köszönhetően, a praktikus, behúzható fogantyúnál fogva, gond nélkül tarthatod vagy viheted a kezedben. A hangszóró természetesen víz- és porálló (IP67), vízlepergető felületű kivitelben készült. Ha használat közben például ráömlik az italod, akkor sem lesz semmi baja. A Sony SRS-XG300 vezeték nélküli hangszóró még a sós víznek is ellenáll, és az alkalmi ütődéseket is túléli.

Hordozható hangszóró hosszú akkumulátor-üzemidővel

Egy hordozható készülék használata során azonban elsősorban az a fontos, hogy ne merüljön le már néhány óra után. A Sony SRS-XG300 esetében ez nem jelent gondot, mivel akkumulátorának üzemideje akár 25 óra is lehet. A gyorstöltési funkciónak köszönhetően a hangszóró mindössze 10 perc töltés után további 70 perc lejátszáshoz elegendő energiát biztosít. Szükség esetén a Sony hangszóróját a telefonodon keresztül is feltöltheted.

Kristálytiszta hívások és többpontos kapcsolat

A Sony SRS-XG300 hangszóró nemcsak zenehallgatáshoz kiváló, hanem rajta keresztül a barátokkal vagy munkatársakkal való kihangosított telefonálás előnyeit is is élvezheted! Az Echo Cancelling funkciónak hála akár két ember is könnyedén beszélgethet egyszerre anélkül, hogy megszakadna a hívás. A készülék nagy előnye a Multipoint Connection funkció, amely lehetővé teszi, hogy a Sony SRS-XG300 hordozható hangszórót akár két eszközzel is párosíthasd egyszerre, és szükség szerint válthass is közöttük.

A Sony SRS-XG300 vezeték nélküli hangszóró hangzása ámulatba ejtő

A Sony SRS-XG300 Bluetooth hangszóró egyenletes, kiváló minőségű hangzással és erőteljes basszus hangokkal nyűgöz le. Ez a teljesítmény az X-Balanced hangszóróegységeknek, az elülső magas hangszóróknak és a passzív hangszóróházaknak köszönhető, amelyek világszínvonalú basszust biztosítanak. Ha a basszust szeretnéd még jobban felerősíteni, csak nyomd meg a Sony SRS-XG300 házán található MEGA BASS gombot!

Party Connect támogatás és hangulatvilágítás

A Party Connect funkció és a Bluetooth kapcsolat segítségével a Sony SRS-XG300 modell akár 100 másik kompatibilis Sony hangszóróhoz is csatlakoztatható, így egy teljes partihoz szinkronizálhatod a hangzást. Ha zenehallgatás vagy egy rendezvény során szeretnéd fokozni a hangulatot, akkor ehhez a passzív hangszórók stílusos világítását is kihasználhatod. A Sony SRS-XG300 vezeték nélküli hangszóró világítása testre szabható a Sony | Music Center alkalmazásban.

A Sony SRS-XG300 Bluetooth hangszórót fenntartható módon gyártották

A hordozható, vezeték nélküli hangszóró a környezetvédelem szem előtt tartásával készült, mégis megőrizte stílusos megjelenését. A Sony SRS-XG300 hangszóró belső alkatrészei újrahasznosított műanyagból készültek, és maga a készülék csomagolása is legfeljebb 5% műanyagot tartalmaz.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth

Audio átvitel

Bluetooth verzió 5.2
Támogatott kodekek AAC, LDAC, SBC

Karakterisztika

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 8 Ohm

Jellemzők és funkciók

Funkciók USB tápellátás
Vezérlés iOS, Android

Subwoofer

Védelmi fokozat

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 5 200 mAh
Lejátszási idő 25 óra
Akkumulátor töltése USB-C

Soundbar méretek

Szélesség 31,8 cm
Mélység 13,6 cm
Magasság 13,8 cm

Tömeg

Teljes tömeg 3 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz, Party

Szín

Szín Fekete
Kód:  GS476f33a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SRSXG300B.EU8
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10