Oldal frissítése

Sony SRS-XB12, szürke

5 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony SRS-XB12, szürke

Élvezd kedvenc zenéidet útközben is

Ez a kompakt és nagy teljesítményű hangsugárzó elkápráztatja a hordozható hangszórók rajongóit. Nem csak bulikra, hanem a különféle autós utakra és egyéb utazásokra is alkalmas. Az 1400 mAh-s Li-Ion akkumulátor akár 16 órás üzemidőt is képes biztosítani, a teljes feltöltés pedig 4,5 órát vesz igénybe. A hangsugárzó kis mérettel és mindössze 243 grammos tömeggel rendelkezik, ezáltal kis helyet foglal és téged sem fog akadályozni. A készülék belsejében egy 46 mm-es hangsugárzó-egység biztosítja a megfelelő teljesítményt a tökéletes hangzáshoz.


EXTRA BASS technológia

Kis mérete ellenére a hangsugárzó EXTRA BASS funkcióval rendelkezik, amely páratlan teljesítményével javítja fel és teszi dinamikusabbá a mélyhangokat. Mindezek mögött egy passzív és egy monó hangsugárzó páros áll.



Kompakt és stílusos hangsugárzó a pihenni vágyók és a kalandorok számára egyaránt

A Sony SRS-XN12 egy stílusos, kompakt és rendkívül ellenálló hangsugárzó. Mérete ellenére abszolút fantasztikus hangzást garantál, amely téged is le fog nyűgözni, akár egy pléden élvezed a napsütést, akár a hegyekben kalandozol. A készülék könnyedén ellenáll a pornak és az esőnek. Biztos lehetsz benne, hogy a soha nem fog cserben hagyni. 



Vízálló

Ez a strapabíró hangsugárzó ellenáll a fröccsenésnek, a zuhogó esőnek, de még a vízbe esést is kibírja. Ennek köszönhetően nem csak medencés bulikhoz, de a különféle kalandok során is megfelelő társad lesz.

Porálló hangsugárzó

A hangsugárzó még a hosszú utazások alkalmával, vagy a porfelhőkben is jól bírja. Az IP67-es védettségbesorolásnak köszönhetően probléma nélkül használható a poros helyzetekben. Így az utazás sem fog kárt okozni benne.

Sony SRS-XB12

Kompakt kivitelezés

A Sony SRS-XB12 vezeték nélkül hangsugárzó rendkívül kompakt formatervezéssel büszkélkedhet, így bárhová magaddal viheted, ahová csak szeretnéd. A levehető pántnak köszönhetően a készülék könnyebben hordozható, és bárhová felakasztható. Röviden: ideális útitárs.


Két hangsugárzó a sztereó hangzás érdekében

A megbízható és kiváló minőségű sztereó hangzás elérése érdekében mi sem egyszerűbb, mint két, vezeték nélküli Sony SRS-XB12 hangsugárzó csatlakoztatása, és máris teljesen átengedheted magad a zenének.



Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
USB 1 ×
Kimenetek 3,5 mm Jack

Audio átvitel

Bluetooth verzió 4.2
Támogatott kodekek AAC, SBC

Karakterisztika

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Védelmi fokozat

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 1 400 mAh
Lejátszási idő 16 óra

Soundbar méretek

Szélesség 7,4 cm
Mélység 7,4 cm
Magasság 9,2 cm

Tömeg

Teljes tömeg 0,24 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz
Kód:  GS476f20c
Termékszám:  SRSXB12H.CE7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10