Oldal frissítése

Sonos SUB Mélynyomó

4,9 27 értékelés

Sonos SUB Mélynyomó

A Sonos a luxus elektronikát gyártó vezető  cégek egyike. Székhelye Santa Barbarában, a Kaliforniai Szilícium-völgyben található, amely köztudottan a világ legfontosabb technológiai központja. Talán ennek köszönhető, hogy a cég az átlagos hangszórókból forradalmian új kialakítású és fejlett technológiával rendelkező darabokat varázsolt.

A Sonos SUB a vezeték nélküli mélynyomók családjába tartozik. A két erő-kiegyenlített hangszóró egymással szemben helyezkedik el, garantálva ezzel a mélyebb és gazdagabb hangzást. Más mélynyomókkal összehasonlítva a különbség egyértelműen hallható, amelyre a két D-osztályú erősítő is rásegít. A SUB együtt használható az összes erősítővel ellátott, vezeték nélküli Sonos készülékkel, ami tökéletes többzónás hangzásélményt biztosít.


Műszaki jellemző:
Csatlakozási lehetőségek:
Közvetlenül a routerhez csatlakoztatva
Sonos BRIDGE-dzsel összekapcsolva (vezeték nélküli kapcsolat)
Design:
Fekete
Tartozékok:
Tápkábel
Használati utasítás

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Wi-Fi

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli
Min. mélynyomó frekvencia 25 Hz

Tömeg

Teljes tömeg 16 kg
Kód:  SON007
Termékszám:  SUBG1EU1BLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10