Oldal frissítése

SONOS

Sonos

Sonos - a hangzás határtalan megújulása

Az amerikai cég Kaliforniából az egyik úttörője a Wi-Fi kommunikációt használó multiroom zenehallgató rendszereknek. Leginkább vezeték nélküli hangszóróiról, soundbarjairól és házimozi készleteiről ismert. Élvezd kedvenc zenéidet az otthonod minden pontján, a Sonos ugyanis játszva kapcsolja az összes eszközödet egyetlen vezeték nélküli hálózatba. Játssz le bármit, bárhol, a Sonos segítségével.

Sonos hangszórók

A Sonos ötvözi az innovációt az egyszerűséggel

A Sonos sikerének középpontjában az innováció áll. Minden egyes hangszóró gondosan megtervezett, a legjobb hangtechnológiával. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetnek az egyszerű használatra is. A terméket a csak hálózathoz kell csatlakoztatnod, és meg kell nyitnod a Sonos alkalmazást. Perceken belül csatlakoztatva is vagy a kedvenc tartalmaidhoz. Könnyedén vezérelheted a zenehallgatást a Sonos alkalmazással, a hangoddal, az Apple AirPlay 2-vel, érintésvezérléssel vagy egy kompatibilis okosotthon távirányítóval. Továbbá egy új felhasználói felületet is használhatsz, beleértve az intuitív érintésvezérlést a hangerő szabályzó újdonságával, a kapacitív hangerőszabályzóval.

Sonos hangszórók a kristálytiszta és erőteljes hangzásért egy új dimenzióban

A Sonos hangszórók a legjobb hangminőséget, könnyű kezelhetőséget és elegáns dizájnt kínálják. A kompakt vezeték nélküli hangszórók erőteljes hangzást kínálnak mély basszusokkal és kristálytiszta hangzással. Párosíts két hangszórót egy szobában, és használd őket hátsó hangszóróként egy Sonos házimozi rendszerben a kiváló térhatású hangzás érdekében.

Sonos hangszórók
Sonos mélynyomók

Sonos mélynyomók - mély basszushangok tökéletes összhangban, konkurencia nélkül

A Sonos mélysugárzó kompromisszumok nélküli basszusbővítést kínál audió berendezésed számára, egyszerű és kompakt kialakítással, amely tökéletesen illeszkedik a modern és klasszikus belső terekbe egyaránt. A Sonos SUB mélysugárzóban található két hangszóró kölcsönös erőfeloldással rendelkezik, így kiküszöböli a rezgéseket és a zörgést. A Sonos mélynyomó így igazán ütős és sűrű basszust biztosít torzítás nélkül. A Sonos Sub Mini nagyszerű választás, ha a kisebb és közepes méretű helyiségeket gazdag, tiszta és kiegyensúlyozott mélyhangokkal szeretnél gazdagítani.

Fedezd fel a Sonos soundbar részleteit, és merülj el az audiovizuális luxusban

Élvezd a káprázatos hangzást zenehallgatás, játék vagy kedvenc műsorod megtekintése közben. Még akkor is streamelhető zene, rádió, podcast vagy hangoskönyv a telefonodról - bármi, ami csak eszedbe jut - vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, ha a televíziód ki van kapcsolva. A speciális alkalmazással minden eddiginél egyszerűbben vezérelheted Sonos soundbar készülékedet. Térhangzás, Dolby Atmos támogatás és Trueplay technológia, amely a hangzást a szobádra hangolja. A kompakt kialakítás szinte bármilyen térben elfér, akár bútorra helyezed, akár a falra szereled.

Sonos soundbar
Paraméterek módosítása
94 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05