Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sonos Roam - fehér

4,4 32 értékelés
66 490 Ft

Sonos Roam - fehér


Sonos Roam - tökéletes vízálló hangszóró utazáshoz

A Sonos Roam egy intelligens hordozható hangszóró, hangvezérlés támogatással, amellyel rengeteg zenei kalandot élhetsz át.  Nagyszerű partner nemcsak a WiFI-n keresztüli otthoni zenehallgatáshoz, de mindenekelőtt szinte nélkülözhetetlen utazáshoz, amikor telefonoddal vagy tableteddel használhatod, Bluetooth-kapcsolattal. Háromszög alakjának és a függőleges és vízszintes elhelyezés lehetőségének köszönhetően a Sonos Roam szinte bárhol elhelyezhető anélkül, hogy helyzete befolyásolná a minőségi hangot.

Kis hangszóró, nagyszerű hang

A precízen megtervezett akusztikus kialakításnak köszönhetően a Sonos Roam olyan gazdag, tiszta és részletes hangzást képes előállítani, amelyet egy sokkal nagyobb hangszórótól várnánk. A személyre szabott magassugárzó pontos, nagyfrekvenciás választ ad. Egy középsugárzó hangszóró biztosítja a középtartomány hű lejátszást és maximalizálja az alacsony szintű teljesítményt. A két H-osztályú digitális erősítő tökéletesen hangolódik az egyedi akusztikai architektúrára.

Hangzás, amely meghaladja az elvárásaidat

A Trueplay technológiának köszönhetően a Sonos Roam okosan alkalmazkodik a környezethez és mindenhez, amit hallgatsz. Az eredmény a tökéletes hangzás, függetlenül attól, hogy mit hallgatsz, bárhol is jársz. A Sonos Roam hangszóró automatikusan csatlakozik az otthoni WiFi hálózathoz is. A hangszórót egy integrált 18Wh-os akkumulátor táplálja, amely egyetlen töltéssel akár 10 órát is ígér.



A Sonos Roam rendkívül tartós 

A Sonos Roam hangszóró felépítését a maximális tartósságra tervezték - IP67 tanúsítvánnyal büszkélkedhet, ennek köszönhetően könnyen ellenáll a kisebb eséseknek, kibírja egy méter mélységben akár 30 percig is víz alatt, és egy szem por sem jut a belsejébe.

Hangoddal vezérelheted a Sonos Roam-ot

A Sonos segítségével böngészhetsz, kereshetsz és mentheted a kedvenceket, beállíthatod a basszust, a magas hangokat és a hangerőt, vagy új zenéket fedezhetsz fel a Sonos Rádióban. Támogatja az AirPlay 2 és a Siri, vagy az Amazon Alexa vagy a Google Assistant hangsegédeket is. Természetesen a Sonos Roam-ot közvetlenül a hangszórón található gombokkal is vezérelheted.

A Sonos Roam hangszórót kábel nélkül is feltöltheted

A Sonos Roam hangszórót a mellékelt kábellel (USB-C> USB-A 1,2 m hosszúsággal) vagy bármilyen Qi tanúsítvánnyal rendelkező vezeték nélküli töltővel töltheted fel. Természetesen könnyedén csatlakoztathatsz is Sonos Roam hangszórókat egy WiFi hálózaton belül, hogy egyedülálló sztereó élményt élvezhess.

A Sonos Roam Bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői, fehér

  • Csatlakozás Bluetooth-on vagy WiFi-n keresztül
  • A Sonos Roam vízálló, porálló és ütésálló - megfelel az IP67 követelményeinek
  • Vezetékes és vezeték nélküli Qi töltés
  • Hangvezérlés támogatása
  • A Roam hangszórók a WiFi hálózaton belül csoportosíthatók
  • Trueplay technológia - a beállításokat a zenéhez és a környezethez igazítja
  • Az akkumulátor üzemideje akár 10 óra
  • Könnyen elfér egy hátizsákban, bőröndben, és jól tarható a kezedben


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, NFC
USB 1 ×

Audio átvitel

Bluetooth verzió 5.0

Jellemzők és funkciók

Funkciók Hangsegéd, Mikrofon
Streaming szolgáltatások Spotify, Apple Music, YouTube Premium
Vezérlés iOS, Android

Akkumulátor

Lejátszási idő 10 óra
Akkumulátor töltése USB-C, Vezeték nélküli töltés

Soundbar méretek

Szélesség 5,9 cm
Mélység 6,2 cm
Magasság 16,8 cm

Központi hangszóró méretei

Szélesség 6,2 cm
Mélység 6 cm
Magasság 16,8 cm

Tömeg

Teljes tömeg 0,43 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz

Szín

Szín Fehér
Kód:  SON003g1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ROAM1R21
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10