Oldal frissítése

Sonos PLAY:5-2. fehér

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 175 990 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 167 190 Ft/db

Sonos PLAY:5-2. fehér

A Sonos Play:5-2 egy második generációshangszóró, amely rengeteg rajongó szívét nyerte el. Ez egy kompakt hangszóró, amely segítségével teljes mértékben megtapasztalhatod a zenehallgatását világát. Használd a különleges alkalmazást az iOS vagy Android telefonodon és csatlakoztasd a készülékedet a hangszóróra WiFi-n keresztül, aztán hallgass azt, amit csak szeretnél. Akár iTunes-t, Spotify-t vagy bármely hasonló szolgáltatást használod, biztosan lenyűgöz majd az élénk, tiszta és dinamikus hangzás.

Legfontosabb jellemzők

  • 6 x hangszóró (magassugárzó 3 × 3 × LF)
  • 6 × digitális erősítő (D osztályú)
  • Többzónás telepítés
  • 6 WiFi antenna a stabil vételhez
  • Tökéletes hang
  • Karcsú kialakítás

Tökéletes hangzás, még nagyobb hangerőn is

Elődjéhez képest a Play:5-2 jobb hangzást nyújt és számos technológiai fejlesztéssel büszkélkedhet. Ennek a készüléknek már hat belső hangszóróval rendelkezik, amely közül 3 magassugárzó, 3 pedig középsugárzó és mélysugárzó. Mindegyik saját digitális erősítővel rendelkezik. Ennek köszönhetően lélegzetelállító hangzást nyújt még nagyobb hangerőn is. A tökéletes minőségű jel érdekében a hangszórót hat WiFi antennával szerelték fel.

Tökéletes kapcsolat

Ezzel a modellel kiváló lehetőség nyílik a többzónás telepítésre és házimozi rendszerhez vagy egy másik Play hangszóróhoz való csatlakozásra. Az okostelefonok és számítógépek mellett, a hangszóró a hálózaton lévő HDD-ről, NAS-ról, Internetes rádióról vagy különböző zeneszolgáltatásokon keresztül is képes zenét lejátszani. A Sonos készülékek hibátlan együttműködésének köszönhetően, lehetőséged nyílik arra, hogy az egész otthonodat Sonos készülékekkel szerelheted fel a jövőben.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack
Vezeték nélküli funkciók Wi-Fi
Kimenetek 3,5 mm Jack

Jellemzők és funkciók

Vezérlés iOS, Android

Soundbar méretek

Szélesség 36,4 cm
Mélység 20,3 cm
Magasság 15,4 cm

Tömeg

Teljes tömeg 6,4 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz
Kód:  SON003d
Termékszám:  PL5G2EU1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05