Oldal frissítése

Sonos CONNECT: AMP

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sonos CONNECT: AMP

A Sonos cég a vezető gyártók közé tartozik a luxus elektronika terén. A kaliforniai Santa Barbara központjától nem messze a Szilícium-völgy található, amely a világ legfontosabb technológiai központjának számít. Talán ennek köszönhetően a közönséges hangszórók átalakulnak design darabokká a leginnovatívabb kivitelezésben.
A CONNECT:AMP nevű eszköz rendkívüli élményt nyújt zenehallgatás közben. A beépített erősítőnek köszönhetően, egyszerűen csatlakoztathatja saját hangszóróit és teljesen el lesz ragadtatva. Problémamentesen hozzájuthat számtalan internetes rádióállomáshoz, streaming szolgáltatáshoz (például Spotify, Deezer), esetleg egyszerűen lejátszhatja a zenét közvetlenül a mobiltelefonjáról. Vezeték nélkül, elegánsan és főleg kényelmesen.
Hatékony eszköz speciális alkalmazás formájában az iOS és Android készülékekhez, amely lehetővé teszi Önnek a háztartása összes részének megszólaltatását. Elég elhelyezeni az intelligens Sonos hagszórókat és utána minden irányíthatóvá válik. Minden helyiségben egy másik zenei műfajt szeretne? Nem probléma. Újra meg újra hallhatja az új slágereket? Az alkalmazás gondoskodik arról, hogy minden helyiségben fogja hallani, éspedig megszakítás nélkül. A Sonos márkával nagy lépést tesz a zenei jövőbe.
Műszaki adatok:
Jellemzők:
Dual-port switch
Beépített erősítő (2 x 55 W, 8 Ohm)
Streamelhető zene online szolgáltatásokokból, mint a Spotify, Deezer és még sok más
Több, mint 100.000 internetes rádióállomás
Beépített ébresztőóra ütemezővel
Kényelem irányítás tabletről és okostelefonokról (iOS, Android)
Felület:
Analóg bemenet RCA
Analóg kimenet RCA + 1x RCA mélynyomóhoz
Rugós érintkezők a hangszórók csatlakoztatására
Tartozékok:
Tápkábel
Ethernet kábel
Használati utasítás
Méretek:
207 x 185 x 89 mm

Kód:  SON006
Termékszám:  CTAZPEU1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05