Oldal frissítése

Hálózati lejátszók

A hálózati lejátszó egy olyan intelligens eszköz, mely lehetővé teszi, hogy az otthoni hálózaton vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolat segítségével különféle forrásokból játssz le zenét. Egy minőségi hálózati médialejátszó széleskörű kompatibilitással és számos egyéb funkcióval is büszkélkedhet. Mi alapján érdemes hálózati audio lejátszó készüléket választani? Olvass tovább és megtudhatod.

Folytatás
Paraméterek módosítása
4 termék

Hálózati lejátszók

A Hálózati lejátszók kategóriában összesen 4 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10