Oldal frissítése

Siguro

Siguro háztartási készülékek

Siguro – szolgálatodra...

A Siguro a gondtalanság szinonimája. Magától értetődik, hogy olyan tisztességes készülékekkel térhetsz haza, amelyek éveken keresztül szolgálni fognak. A jóleső érzést keltő, funkcionális megjelenés tökéletesen illik bármely modern otthonba. Szerelkezz fel stílusos és ügyes segítőkkel a nagy és kis konyhai készülékektől és főzőedényektől kezdve a porszívókon, aromadiffúzorokon, légtisztítókon, vasalódeszkákon, akasztókon, tárolódobozokon át az olyan személyápolási termékekig, mint a tükrök, mérlegek, arctisztítók és masszírozók. A Siguro termékek nem fognak csalódást okozni.

  • Kiterjesztett garancia Termékeinket tisztességesen állítjuk elő és szigorú teszteknek vetjük alá. Éppen ezért 3 év garanciát adunk rájuk.
  • Azonnali készülékcsere Verd ki a problémákat a fejedből. Ha egy kisgép meghibásodik, azonnal és ingyenesen kicseréljük a terméket.
  • Felelősség a természetértA környezet védelmére törekszünk a kíméletes gyártási folyamatok és az összes termék anyagának gondos kiválasztása révén.
Siguro nagy konyhai készülékek

A Siguro nagy konyhai készülékek nem égetnek le, és megbízhatóan szolgálnak

A Siguro-nál tudjuk, hogy minden jó séf precizitást követel meg az segítőitől. Ezért számíthatsz arra, hogy konyhai készülékeinket úgy terveztük, hogy mindig a legjobb munkát végezzék. Titkos receptünk a nagyon szigorú tesztelés, hogy termékeink jól bírják a gyakori használatot. Válaszd például az öntisztító funkcióval ellátott beépített sütőket, a hatékony, dupla lángú WOK-égővel ellátott tűzhelyeket, az indukciós vagy üvegkerámia főzőlapokat érintésvezérléssel és maradékhő-jelzővel, az energiatakarékos No Frost hűtőszekrényeket és fagyasztókat, az ECO programokkal ellátott, rendkívül csendes mosogatógépeket, az üvegajtós, háttérvilágítással ellátott borhűtőket vagy az okos automata programokkal ellátott mikrohullámú sütőket.

Próbáld ki a Siguro kis konyhai segédeszközöket is

A Siguro kisebb konyhai segédeszközeitől ugyanazt a minőséget és megbízhatóságot várhatod el, mint a nagyobbaktól. Az ízletes chipsek és egyéb ételek sütéséhez a Siguro forrólevegős fritőzöket 360°-os Hot Airflow technológiával kínálja, amely biztosítja a forró levegő tökéletes keringését. Emellett kompakt, tapadásmentes grillezőfelülettel ellátott elektromos grillsütőket, többfunkciós asztali és kézi turmixgépeket, rizsfőzőket, külső légelszívást lehetővé tevő porszívókat és tökéletesen pontos konyhai mérlegeket is találsz kínálatunkban.

Siguro konyhai kisgépek
Siguro edények

Siguro főzőedények és egyéb kiegészítők a konyhában és útközben egyaránt

Szerezz be kiváló minőségű és dizájnos Siguro poharakat, amelyek közül néhányat közvetlenül a cseh üveggyárakban fújnak kézzel. Ezeket kiegészítheted duplafalú kávés bögrékkel és csészékkel, ételtálakkal és befőttesüvegekkel, valamint rozsdamentes acél evőeszközökkel is. Az ételek feldolgozásához ergonomikus ABS markolattal ellátott késeket kínálunk, amelyeket praktikus mágneses sínjeinken vagy bükkfából készült tartós vágódeszkáinkon tárolhatsz. Nem szabad megfeledkeznünk a fűszertartókról vagy az állítható őrlési finomsággal rendelkező fűszerdarálókról sem. A Siguro termoszok és a hideg és forró italokhoz való termo bögrék nagyszerűek az utazáshoz.

Siguro készülékek a tökéletes tisztaságért minden háztartásban

A Siguro készülékek segítenek olyan otthont fenntartani, ahol mindenki jól érzi magát. Egyszerűen válogass a nagy teljesítményű porszívók közül, amelyek gyorsan megszabadítják a padlót és a szőnyegeket a portól, a szennyeződésektől és az allergénektől, vagy válaszd a rendkívül hatékony szűrőkkel ellátott légtisztítóinkat. A forró nyári napokon jól jönnek a praktikus Siguro ventilátorok, vagy a mobilalkalmazással vezérelhető, extra csendes mobil klímaberendezések. A tiszta, száraz és pihe-puha szennyest a kiváló minőségű inverteres motorokkal felszerelt gazdaságos mosógépek és szárítógépek biztosítják. Aromadiffúzoraink választéka segít az otthoni nyugodt légkör megteremtésében.

Siguro – háztartás tisztasága
Siguro az otthoni rendért

Tarts rendet otthonodban a praktikus Siguro termékekkel

A takarítóeszközökön kívül más eszközöket is kínálunk, hogy megőrizd otthonod rendjét és mindennek megtaláld a helyét. Az összecsukható acélszerkezetű vasalódeszkák és a gőzfejlesztőkhöz alkalmas vasalótartó nagy segítségedre lesznek. A nem csak kivasalt ruhákat ezután kényelmesen tárolhatod az okosan kialakított Siguro tárolódobozokban. A változatos kínálatban találsz különböző méretű, szennyeződés- és porvédővel ellátott textiltároló dobozokat, egymásra rakható műanyag dobozokat vagy praktikus szervezőket. A tárolódobozokhoz akasztók is tartoznak a rendezetten elrakott ruhákhoz. A Siguro tárolók vagy felülettisztítók szintén segíthetnek a rend megtartásában.

Siguro produkty pro osobní péči nabízí funkčnost i vyladěný design

Ismerd meg testápolási termékeinket. Vedd fontolóra a Siguro precíziós személymérlegeit vagy a stílusos, LED-háttérvilágítású kozmetikai tükröket. Bőrödről egy akusztikus arctisztító gondoskodik, amely a napi tisztításhoz, a mélytisztításhoz vagy a bőrnyugtatáshoz szükséges tartozékokkal van felszerelve. Szónikus tisztítókefékkel és állítható intenzitású bőrmasszírozókkal is felszerelheted otthonodat. Vízállóságuknak köszönhetően némelyikük akár a zuhany alatt is használható. Mint minden Siguro terméknél, itt is számíthatsz a magas minőségű kivitelezésre, az anyagokra és a kiváló ergonómiára. A kozmetikai berendezések további előnye a visszafogott dizájn, amely a fürdőszoba többi berendezéseit nem fogja zavarni.

Siguro mindennapi ápolás
Paraméterek módosítása
828 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10