Oldal frissítése

Siguro személymérlegek

Osobní váhy Siguro

Siguro személymérlegek: pontosság, tartósság és elegáns megjelenés

A Siguro személymérlegek már első pillantásra lenyűgöznek mindenkit egyszerű és elegáns kialakításukkal. Vékony, tömör üveggel rendelkeznek, amely ellenáll a sérüléseknek és könnyedén karbantarthatóak. A 180 kg teherbírású és a pontos mérést biztosító érzékeny érzékelőkkel a Siguro személymérleg valóban mindenki számára egyaránt alkalmas. A funkciókat tekintve számíthatsz az automatikus ki- és bekapcsolási funkcióra, az alacsony akkumulátor- és túlterhelésjelzőre, valamint az áttekinthető háttérvilágítású kijelzőre. A drágább modellek összehasonlító funkcióval is rendelkeznek a mért súly és az utolsó rögzített érték közt, valamint környezetbarát akkumulátorral, amely mindössze egyetlen feltöltéssel akár 2 hónapig is kibírja.

  • Első osztályú Siguro garancia Termékeink alapos tesztelés és anyagválasztás eredménye. Ezért kínálunk 3 év garanciát.
  • Gyors árucsere Ha bármilyen műszaki probléma merül fel a háztartási kisgépeddel, azonnal, késedelem nélkül kicseréljük egy vadonatúj darabra.
  • Első a biztonság Minden terméket gondosan tesztelünk a vásárló maximális elégedettsége érdekében.
Paraméterek módosítása
15 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20