Oldal frissítése

SEVERIN

Severin készülékek

Severin: minőségi elektromos készülékek a könnyebb életért

A Severin a kiváló minőségű készülékek szinonimája, és több mint 130 éves cégtörténetével egy igazán tradicionális német márka. A kis háztartási gépektől a nagy háztartási gépekig, grillektől és porszívóktól kezdve a termékek teljes skáláját képviseli. A Severin bővelkedik az egyediségben, a minőségben, az egyszerű, de eredeti dizájnban és a hosszú élettartam garanciájában.

Severin kávéfőzők és kenyérpirítók

Severin készülékek a nap remek kezdetéhez

Kezdd a napodat a Severin kávéfőzőkkel, vagy csak tarts egy kis szünetet a napi rutinból. A Severin már évek óta a jó kávé élményének szimbóluma, legyen szó a FILKA csepegtető kávéfőző automatáról vagy egy klasszikus kávé- vagy teafőzőről. Ha egy kiadós és egészséges reggelit készítünk olyan konyhai eszközökkel, mint a Severin kenyérpirítók, szendvicssütők, gyümölcscentrifugák, tojásfőzők vagy joghurtkészítők, a nap kezdete örömtelivé válik.

A Severin eszközökkel a főzés és a sütés gyerekjáték lesz

A friss ötletek, a legjobb alapanyagok és a Severin konyhai szakemberei garantálják a nagyszerű ebédet vagy a gyorsan elkészíthető vacsorát. Így pillanatok alatt nagyszerű menük és ízletes apróságok születnek. A Severin mikrohullámú sütő, minisütő, forrólevegős fritőz, kontaktgrill vagy fondü segítségével az elkészítésük gyerekjáték. Gyors frissítőket készíthetsz palacsinta, fagylalt és desszertek formájában botmixer, habverő, ételszeletelő, palacsintasütő, fagylaltkészítő vagy Severin robotgép segítségével.

Severin – főzés és sütés
Severin grill

Severin grill - a tökéletes partner a szabadtéri lakomákhoz

A szabadtéri grillezés, a családi és közeli baráti összejövetelek örömét a Severin SEVO és SENOA grillek teszik lehetővé évszaktól függetlenül, beltéren és kültéren egyaránt. A Severin elektromos grillek számára mindig van megfelelő lehetőség. Szóval, te is alig várod, hogy elkészíthesd rajtuk kedvenc húsodat vagy kolbászodat?

Severin hűtőszekrény a minőségi hűtéshez és fagyasztáshoz

A Severin hűtőszekrények és fagyasztók többféle színben, méretben és újszerű retro kivitelben kaphatók. Válaszd ki az igényeidnek megfelelő modellt, és élvezd a praktikusan kialakított fiókoknak, rekeszeknek és polcoknak köszönhetően rendezett belső terüket.

Severin hűtő
Severin porszívók

A Severin porszívók tisztán tartják otthonodat

Akár heti rendszerességű háztartási takarítással, akár gyorsan eltávolítandó szennyeződéssel kell megbirkóznod, a Severin porszívók a megfelelő megoldást kínálják számodra. A minőség mellett mindenekelőtt egy dolgot garantálnak: a kikapcsolódást. Legyen szó robotporszívóról vagy kézi porszívóról, számíthatsz a tiszta teljesítményükre, és a takarítás mindig zökkenőmentesen fog menni.

Paraméterek módosítása
94 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15