Oldal frissítése

SEVERIN WK 3458

4,6 15 értékelés
20 990 Ft

SEVERIN WK 3458

Az elektromos vízforraló mára minden háztartás szerves része. A kiváló minőségű SEVERIN vízforraló 0,5 l űrtartalmat és könnyű kezelhetőséget biztosít. Előállításához a gyártó kiváló minőségű anyagokat használt, mint például üveg. Nemcsak ízléses kialakításával vonzza a szemet, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, nem tartalmaz egyészségre ártalmas anyagokat, továbbá használatakor nem alakulnak ki kellemetlen szagok és mellékízek, még akkor sem, ha gyakran és hosszútávon használjuk. Karcolásmentes, valamint a magas hőmérsékletekkel és vegyszerekkel szembeni ellenállása is kitűnő. A kiváló minőségű SEVERIN vízforraló teljesítménye 1100 W. A praktikus kivehető szűrő visszatartja a szennyeződéseket kiöntéskor. Az ízléses kialakítású és megbízható SEVERIN elektromos vízforraló temérdek hasznos tulajdonságot és funkciót garantál az egész családnak.

Vízforraló SEVERIN WK 3458 Tartozékok
Vízforraló SEVERIN WK 3458 Jellemzők/technológia

A dizájnos SEVERIN WK 3458 vízforraló legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen SEVERIN vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Befogadóképessége 0,5 l
  • A vízforraló anyaga üveg
  • A praktikus SEVERIN vízforraló teljesítménye 1100 W
  • A készülék kivitelezésének része a praktikus kivehető szűrő
  • A forgótalp kényelmes és gondtalan használatot garantál
  • A fűtőspirál a vízforraló feneke alatt van elhelyezve
  • Kulcs funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A víz mennyisége jól látható a vízszintjelzőnek köszönhetően
  • A tartályban lévő víz hőmérsékletét a beállított értéken tartja
  • A vízforraló működésére kellemes LED világítás figyelmeztet
  • A gondtalan használatot az automatikus fedélnyitás funkció biztosítja
  • Sokoldalúságának köszönhetően otthon és utazáskor is használható

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló felszereltségét olyan kulcsfontosságú biztonsági funkciók alkotják, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a vízforraló aljában helyezkedik el, így védve van a vízkőlerakódástól.

Vízforraló SEVERIN WK 3458 Jellemzők/technológia
Vízforraló SEVERIN WK 3458 Jellemzők/technológia

Megbízhatóság és hosszú élettartam garancia vízforraló

Az elegáns SEVERIN vízforraló nem csak a minőségi anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem praktikus forgótalpával is. A vízforraló bármilyen szögből a talpra helyezhető. Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így nem jelenthet gondot a kávé, tea, kakaó vagy forró csoki készítése. A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről. Ha más dolgod akad és elterelődik a figyelmed a vízről, nem lesz muszáj újonnan felmelegíteni. A beállított vízhőmérsékletet a vízforraló bizonyos ideig a felmelegítés után is tartja. A melegítés LED világítás mellett zajlik, amely a vízforraló üzemelésére figyelmeztet. Minden használó örülni fog az automatikus fedélnyitás funkciónak, amely megkönnyíti a vízforraló megtöltését.

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 0,5 l
Tulajdonságok Utazó szett, Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 1 100 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  SEVRK764
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  WK 3458

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05