Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sencor robotgépek

Sencor robotgépek - banner

Sencor robotgépek

A japán Sencor vállalat 1969 óta gyárt megbízható és minőségi háztartási elektronikai termékeket. A több évtizedes tapasztalatnak és a precíz tervezésnek köszönhetően a Sencor robotgépek is a megszokott színvonalat képviselik. Mind a készülékek, mind a tartozékok a lehető legjobb anyagokból készülnek és a különleges színválasztéknak hála mindenki megtalálhatja a saját konyhájába legjobban illő Sencor robotgépet. Az elérhető különleges funkciók, mint pl. az impulzus indítás, a változó sebesség szabályozás vagy a keverőtál LED világítása még könnyebbé és kényelmessebbé varázsolják a munkát a Sencor robotgéppel

Dagasztókaros Sencor robotgép

Dagasztókaros Sencor robotgép

Ezek a 800-1000 W teljesítményű Sencor robotgépek nem okoznak csalódást. A lenyűgöző bolygóműves rendszer garantálja, hogy a dagasztószárak teljesen homogén masszává gyúrják a keverőtálba tett alapanyagokat.
Több tartozék is az alapfelszereltség része, igy a Sencor robotgéppel szinte bármilyen konyhai előkészítő folyamatot el lehet végezni.
A különböző műveletek precíz elvégzéséhez eltérő sebességfokozat szükséges. A Sencor Smart Power & Energy Technológia biztosítja, hogy egy lassú indítás után Te választhasd ki a legmegfelelőbbet a rendelkezésre álló sebességfokozatokból.

Húsdarálós Sencor robotgép

A darált hús a legkülönfélébb ételek alapja lehet. Ha mindig szeretnél biztos lenni frissességében a legjobb, ha Te magad darálod a húst sütés-főzés előtt. A daráló tartozékkal ellátott Sencor robotgépek durva és finom daráláshoz is kiválóak. Sőt, 2 különböző méretű kolbásztöltő feltét is elérhető hozzájuk, igy a saját kezűleg készített friss házi kolbászról sem kell lemondanod, ha Sencor robotgépet választasz.

Húsdarálós Sencor robotgép
Sencor robotgép tartozékok

Sencor robotgép tartozékok

Ezekhez a készülékekhez számtalan különböző tartozék elérhető. Mindig az adott Sencor robotgép modelltől függ, pontosan hogyan alakul az alapfelszereltség, de a legfontosabbak, mint a keverőszárak és a habverők mindig rendelkezésre állnak. A tartozékok cseréjét a bajonettzárnak köszönhetően könnyen és gyorsan lehet végezni.
A külön megvásárolható kiegészítők között különlegességek is találhatók, például szeletelő és reszelő vagy tésztakészítő fejek. Hála a gazdag tartozék kínálatnak a Sencor robotgép minden konyhai műveletnél megbízható társad lesz.

Paraméterek módosítása
42 termék

Sencor robotgépek

A Sencor robotgépek kategóriában összesen 42 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20