Oldal frissítése

Samsung HW-S60T/EN

4,7 3 értékelés

Samsung HW-S60T/EN

Gazdag, mindig telt hangzás

Magával ragadó, térhatású hangzás

Élvezd a páratlan hangzást filmnézés és zenehallgatás közben. A Samsung HW-S60T/EN soundbar kétoldalú hangszórójával és Samsung Acoustic Beam technológiájával az egyedülálló térhatású hangzás élményét biztosítja.

Jól felszerelt soundbar

Nem számít, hogy hol helyezed el a Samsung HW-S60T/EN hangszórót a helyiségben, hiszen a karcsú panelbe épített két mélynyomónak és a két magas hangszórónak köszönhetően mindig a legmagasabb minőségben élheted át az audiot.

Időtlen design

A Samsung HW-S60T/EN soudbar első pillantásra lenyűgöz modern dizájnjával és lekerekített formájával, amelyet a dán Kvadrat cég minőségi textiljével vontak be. Különleges megmunkálásával és csúcs-modern audio technológiájával magával ragadó hangzással tölti ki a helyiséget, stílusával pedig feldobja a szoba megjelenését.

Egyedülálló zenei élmény

Élvezd a zenét úgy, mint azelőtt soha. A Samsung HW-S60T/EN soundbar és a Zenei üzemmód audio innovációja lehetővé teszi a mobiltelefonod csatlakoztatását a hangszóróhoz, így az egyes tartalmakat optimalizálva, magas minőségben játszhatod le. Emellett könnyedén csatlakoztathatod a Samsung HW-S60T/EN hangszórót más készülékekhez is a Wi-Fi segítségével.

Optimalizált hangzás

A Samsung HW-S60T/EN minden jelenetben optimalizált hangzással vár. Az Adaptív hangzás funkcióval semmiről sem maradsz le a filmben - minden párbeszédet tisztán és jól érthetően hallhatsz majd még alacsony hangerő esetén is.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 180 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók ARC
Surround hangzás formátumok Dolby Digital
Vezérlés Távirányító

Soundbar méretek

Szélesség 76,4 cm
Mélység 12,5 cm
Magasság 6,6 cm

Tömeg

Teljes tömeg 2,9 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz
Kód:  WR622l3
Termékszám:  HW-S60T/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20