Oldal frissítése

Samsung HW-Q90R/EN

5 3 értékelés

Samsung HW-Q90R/EN


Engedj teret a hangzásnak

Magával ragadó hangzás a 7.1.4-es konfigurációval

Mostantól a hangzás szó szerint körülvesz. A 7.1.4-es térhatású hangzás rendszere lenyűgöző élményt nyújt nem csak filmnézés közben, hanem zenehallgatáskor is. A kifinomult Dolby Atmos és DTS: X technológiák is jelentős mértékben hozzájárulnak ehhez!

A nagyszerű hang felülről jön

Hanghatások, beszéd és zene minden irányból - még a mennyezetről is. A különleges térhatású hangszórók gondoskodnak a tökéletes térhatású hangzásról.

Térhatású hangzás minden oldalról

A soundbar peremén egyedi, oldalra néző hangszórók helyezkednek el. Ezeknek hála a térhatású hangzás minden irányból körülvesz és egyenesen az akció kellős közepébe repít.

Tökéletes hangzás vezetékek nélkül

A hangreprodukciónak tökéletesnek kell lennie még hátulról is, éppen ezért a rendszer két hátsó hangszóróval is büszkélkedhet. Ezek is felfelé néznek, az így keletkező hangzás tehát páratlanul térhatású az egész helyiségben.

Minden egyes szót jól hallani

Élvezd a kedvenc filmjeid megtekintését anélkül, hogy minden egyes jelenetben be kellene állítanod a hangerőt. A soundbar adaptív hangzás technológiával készült, amely garantálja, hogy a párbeszédek mindig jól érthetőek lesznek és elég hangosak a többi hangelem mellett.

Különleges gaming beállítások

A játék élményét nem kizárólag a képvilág adja - hiszen a prémium minőségű hangzás egy újabb dimenzióba emeli a játék élményét. A soundbar csúcs-modern mélynyomóval és felfelé irányuló hangszórókkal egészül ki, ezek biztosítják, hogy nagyszerű szórakozásban legyen részed játék közben. Miután csatlakoztattad a soundbart a Samsung televízióhoz,bekapcsolhatod a speciális játék üzemmódot, így nincs is szükséged több beállításelvégzésére.

Szórakozás a legmagasabb színvonalon

Élj át minden videótartalmat magával ragadó 4K minőségben; és ehhez hasonló elbűvölő hangzással! Egyszerűen csatlakoztathatod a 4K videó forrását a soundbar-hoz, legyen szó akár játékkonzolról vagy Blu-ray lejátszóról. Sőt a soundbar még a HDR10+ formátummal is kompatibilis. Így tehát valóban első osztályú audiovizuális élmények várnak!

Zene közvetlenül az okostelefonodról

A Bluetooth segítségével meghallgathatod a telefonod vagy más készülékek zeneszámait is a soundbaron, sőt, mindezt remek minőségben teheted meg! Emellett az Alex hangsegédnek hála mindig megtalálhatod azt a zeneszámot, amit éppen keresel. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy lediktálod neki a zeneszám címét vagy a dalszöveg egy részletét. Mindenáltalad kedvelt zene azonnal elérhető számodra.

Kényelmes használat

Használd a távirányítót a soundbar funkcióinak könnyű szabályozásához, amely lehetőségeket minden egyes Samsung televízió felkínálja számodra. Ezzel jelentős mértékben megkönnyíti a dolgodat, ugyanakkor sokkal komfortosabb is a használata. Nincs is semmi más dolgod, minthogy hátradőlsz és kiélvezed a kedvenc tartalmaidat.

Intelligens kapcsolat más eszközökkel

Add hozzá a Samsung soundbar-t a csatlakoztatott eszközeidhez. Párosítsd a készüléket az otthoni hálózattal a SmartThings applikáció segítségével, amely megkönnyíti számodra a soundbar használatát és lehetővé teszi annak könnyű párosítását más eszközökkel is.


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális optikai, HDMI
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 512 W
Min. frekvencia 34 Hz
Max. frekvencia 17 000 Hz

Jellemzők és funkciók

Funkciók ARC
Surround hangzás formátumok Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, DTS Digital Surround
Vezérlés Távirányító

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezeték nélküli

Soundbar méretek

Szélesség 122,6 cm
Mélység 13,6 cm
Magasság 8,3 cm

Mélynyomó mérete

Szélesség 20,5 cm
Mélység 40,3 cm
Magasság 40,3 cm

Központi hangszóró méretei

Szélesség 122 cm
Mélység 13,6 cm
Magasság 8,3 cm

Tömeg

Teljes tömeg 18,6 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Televízióhoz

Bemenetek

HDMI 2 ×
Optikai digitális audio 1 ×

Kimenetek

HDMI 1 ×
Kód:  WR621d
Termékszám:  HW-Q90R/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15