Oldal frissítése

Samsung Galaxy Watch Active Silver

4,5 58 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Watch Active Silver

Okos, stílusos és sportos a Samsung Galaxy Watch Active

A Samsung Galaxy Watch Active egy, a futás szerelmesei, az alkalmai sportolók, az intelligens kiegészítőkért és a gyönyörű formatervezésért rajongók számára készített modern óra. Akár a fizikai tevékenységed nyomonkövetésének lehetősége kápráztat el, akár a szíjak cseréje vagy az igazán eredeti megjelenést tükröző számlap mintája, a Samsung Galaxy Watch Active óra mindenképp tökéletes választás a számodra.

A Samsung Galaxy Watch Active órát az ízlésedre szabhatod

Mostantól még a kemény edzésekbe is belecsempészhetsz egy csipetnyi eleganciát. A Galaxy Watch Active pontosan úgy fog kinézni, ahogy te szeretnéd. A digitális számlap témájának beállítása ugyanolyan egyszerű, mint a szíjak cseréje. Sportolás során a Samsung Galaxy Watch Active dinamikus formatervezésű, merev pánt tesz jobb szolgálatot, míg a munkahelyeden a klasszikus, visszafogott számlap és az elegáns szíj kombinációja lesz a nyerő.



A Samsung Galaxy Watch Active minden nap motivál

A Samsung okosórája ideális partnerré válik mindenféle fizikai tevékenység során. A Samsung Galaxy Watch Active különféle fitnesz funkciókkal és Samsung Health támogatással rendelkezik, amelynek köszönhetően a napi célok beállítása rendkívül egyszerű – a célok teljesítése pedig még kényelmesebbé válik. Ráadásul az sem számít, hogy éppen hova mész edzeni. A beépített GPS modul segítséget nyújt például a futás közbeni tájékozódáshoz, az akár 5ATM vízálló tulajdonságnak pedig az úszás mellett egyéb helyzetekben is remek hasznát veheted.


Esélyt se adj a stressznek

A Galaxy Watch Active méri a szívritmusodat, így könnyedén megtalálhatod a számodra ideális sebességet. Ugyanakkor ennek a funkciónak köszönhetően a stressz mértékét is visszaszoríthatod. Ha az óra nem a megszokott ritmust érzékeli, meditációs vagy légzési gyakorlatokkal igyekszik csökkenteni a stressz-szintedet. Így újra nyugodttá válhatsz.



A Samsung Galaxy Watch Active kondiban tart

Akár professzionális atléta vagy, akár csak időről időre elmész kocogni, a Galaxy Watch Active okosóra és a Samsung Health neked való. A segítségükkel különféle fitnesz funkciókra és statisztikákra tehetsz szert, amelyek révén hatékonyabbá teheted az edzésedet – vagy még élvezetesebbé a sportolással töltött perceket. Csak vess egy pillantást Samsung Galaxy Watch Active órádra és olvasd le az általad megtett lépések számát, a szívritmusodat vagy az elégetett kalóriák mennyiségét.



Kövesd nyomon, hogyan alszol a Samsung Galaxy Watch Active-val

Attól, hogy te nyugovóra térsz egy mozgalmas nap után, nem jelenti azt, hogy az órád is veled pihen. Épp ellenkezőleg: a készülék az éjszaka folyamán is aktív marad. Figyeli az alvásod minőségét, így az ébredésed után praktikus összefoglalóval vár az alvási fázisaidról. Az óra továbbá hasznos információval szolgál a mindennapi szokásaid beállításával kapcsolatban is, hogy még több időd maradjon a pihenésre.



Sokkal kényelmesebb töltés

Nyugodtan indulj hosszabb távolságokra is. A Samsung Galaxy Watch Active akár két napig is bírja egyetlen töltéssel. És miután kifutottál a 45 órás folyamatos működés időből, egyszerűen csak csatlakoztasd a készüléket a vezeték nélküli töltőre, vagy alkalmazd a Samsung Galaxy S10 mobiltelefon vezeték nélküli töltésmegosztási technológiáját.



Mindig elérhető alkalmazás

A fontos információkra nem csak a fizikai tevékenységek során van szükség. Épp ezért a Galaxy Watch Active a Samsung One UI felhasználó felületet alkalmazza. Ezen keresztül beállíthatod a számlapon található egyes elemek helyzetét, hogy a kulcsfontosságú értékek vagy a vezérlők mindig kéznél legyenek. Samsung Galaxy Watch Active órád kényelmes vezérlése a telefonoddal történő párosítás során és a kommunikáció kezelése folyamán is érzékelhető. Ez természetesen a különféle alkalmazások használatára is igaz, a zenelejátszástól egészen a fitnesz asszisztensig.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,1 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 40 mm
Tok anyaga Alumínium
Tok színe Ezüst
Standard ellenállás MIL-STD 810G
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 25 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, WiFi, GPS
Szenzorok és hardver Mikrofon, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető, Kézmosás
Smart funkciók Mobil keresése, Navigáció, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Akadálymentesség fogyatékkal élők számára, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat

Értesítések és hívások

Üzenetek Válaszadás az üzenetekre szóban, Előre beállított válaszok az üzenetekre

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 90 óra (3,75 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 45 óra (1,88 nap)
Tárhely kapacitása 4 GB
Kód:  SAAW0010a2
Termékszám:  SM-R500NZSAXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15