Oldal frissítése

Samsung Galaxy Watch 6 44mm - ezüst

4,0 3 értékelés
89 190 Ft

Samsung Galaxy Watch 6 44mm - ezüst

A Samsung Galaxy Watch6 a csuklódon egyesíti a stílust és a modern innovációt

Hibátlan zafír kijelző

A Samsung Galaxy Watch6 okosóra kijelzője hihetetlenül ellenálló zafírkristály üvegével teljes védelmet élvez a karcolásokkal, az esővel és a kellemetlen napfénnyel szemben. Az IP68 és 5ATM szabványok biztosítják az akadálytalan kilátást még vízzel érintkezve is. A Galaxy Watch6 óra kényelmesebb élményt nyújt a könnyen testreszabható számlap-kialakításnak, a 20%-kal nagyobb kijelzőnek és a 30%-kal kisebb keretnek köszönhetően a tökéletes képernyő/test-arány érdekében.

A Galaxy Watch6 új megjelenése egy gombnyomásra

Gyorsan leveheted a szíjat és kicserélheted egy másikra a Samsung Galaxy Watch6 okosóra testén található gomb megnyomásával! A sétától a színházban töltött éjszakáig, az óra megjelenését tökéletesen hozzáigazíthatod bármilyen alkalomhoz, köszönhetően az igazító hornyoknak, amelyek megkönnyítik az óra illesztését.

A pihentető alvás energiával tölti fel a szervezetedet

Szerezz egy alvásedzőt a csuklódra, és élvezd a napokat egy új energialökettel! A Galaxy Watch6 okosóra figyeli az alvásodat, és világos képet nyújt arról, hogyan telt az éjszakád. Az összegyűjtött adatokat könnyedén alakíthatod át praktikus tippekké a Sleep Coaching alkalmazással, amely nyomon követi az egyes alvási fázisok időtartamát, és a pihentetőbb reggelek felé kalauzol.

Nyomon követés számolás nélkül

A Samsung Galaxy Watch6 okosóra a Natural Cycles vállalat Cycle Tracking funkciójával tartja szemmel a ciklusodat, amely feldolgozza az alvás közben mért bőrhőmérsékleti adatokat. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan megjósolhasd, mikor kezdődik a menstruációd és más ciklusaid, így megbízhatóan tervezheted és élvezheted a minden napjaidat aggodalom nélkül.

A Samsung okosórával odafigyelhetsz a szívedre

Élj a szíved ritmusára a beépített PPG-érzékelővel, amely rendszeresen méri a pulzusszámodat és figyelemmel kíséri az egészségedet! Ha a pulzusszámod túl magas vagy alacsony, a Galaxy Watch6 figyelmeztetést küld, és lehetőséget ad arra, hogy időben reagálj. Értesít arról is, ha szabálytalan szívritmust észlel, és javaslatot tesz egy EKG elvégzésére. Koncentrálj a napodra azzal a nyugalommal, hogy a Samsung Galaxy Watch6 okosóra segítségével a tested mindig az irányításod alatt áll!

Kövesd nyomon a fejlődésedet a csúcs fittségig

A Galaxy Watch6 segítségével mindig lesz mit ünnepelned, hiszen a készülék egyértelműen rögzíti a fejlődésedet és a rendkívüli edzéseredményeidet! Válassz 90 különböző gyakorlat közül, vagy hozd létre könnyedén saját edzésprogramodat, így pontosan láthatod, hogy milyen tevékenységet végzel minden nap. A Samsung Galaxy Watch6 okosórák bővelkednek a kiválasztott edzések intelligens érzékelésében. Megkönnyíti az életedet azzal, hogy futás, gyaloglás és most már kerékpározás közben is automatikusan átvált a bemelegítő üzemmódból a teljes sportteljesítményre.

A Samsung Galaxy Watch6 kihívások elé állítja a testedet

Személyre szabott képet kaphatsz a fittségedről és ideális pulzusszámodról, vagy beállíthatod saját céljaidat a leghatékonyabb edzés érdekében. A sportolással világosan láthatod, hogyan teljesítesz a zsírégetés, a kardió vagy a nagy intenzitású edzés során. Hasonlóképpen, tudni fogod, mikor vagy az ideális HR-zónán kívül, így mindig úgy módosíthatod az erőfeszítéseidet, hogy egy csepp izzadságod se menjen kárba.

Készíts magadról képet akció közben

Nyisd meg a fényképezés új dimenzióját, ha az órádat összekapcsolod a Galaxy Z Fold5 és más Galaxy okostelefonokkal! Flex üzemmódban még szebb felvételeket készíthetsz a távkioldó funkcióval, amellyel tökéletesen összehangolt fényképeket és videókat örökíthetsz meg a csuklód egyetlen érintésével. A telefon nagyobb kijelzőjén élvezni fogod a Samsung Galaxy Watch6 okosóráról gyűjtött pontos egészségügyi információkat.

Mutasd meg valódi önmagad a Samsung Galaxy Watch6 okosórával

Ne hagyd magad korlátozni, és mutasd meg személyiségedet minden részletében! A különböző színű és anyagú szíjak kényelmesen fonják körbe a csuklód a különböző tevékenységek és az alvás során. Az óralap kinézetét testre szabhatod egy eredeti fotóval, a kedvenc színeddel vagy a rendelkezésre álló minták egyikével, hogy a Galaxy Watch6 alapvető funkcionális kiegészítőd legyen.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés Uniszex
Operációs rendszer kompatibilitás Android
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 12.0, Android 13.0

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,47 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Zafír

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Alumínium
Tok színe Fekete, Ezüst
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Standard ellenállás MIL-STD 810G
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 33,3 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, WiFi, GPS
NFC fizetési típus Google Pay
Szenzorok és hardver Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Környezeti hőmérséklet mérő, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás, Túrázás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Tempó, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Vérnyomás mérés, EKG, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Testhőmérséklet mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Horkolás észlelése, Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Navigáció, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Always On Display, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Esés érzékelő, SOS gomb, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat
Speciális tevékenység funkció Outdoor funkciók
Hangsegéd Google Asszisztens, Bixby

Értesítések és hívások

Telefonálás Az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül)
Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, SMS, WhatsApp, Messenger, Közösségi hálók, Naptár, E-mail
Üzenetek Válaszadás az üzenetekre szóban, Előre beállított válaszok az üzenetekre

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia

Szíj

Strap colour Szürke
Szíj anyaga Szilikon
Cserélhető pánt IGEN
Csatlakoztatás típusa 20mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 40 óra (1,67 nap)
Tárhely kapacitása 16 GB

A csomag része

Csomag része Töltőkábel, Töltőállomás

Márka/modell

Márka Samsung
Modellsorozat Galaxy Watch 6
Modell 44mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  HUSaGW06a2
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  SM-R940NZSAEUE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10