Oldal frissítése

Samsung Galaxy Watch 42mm rózsaarany

4,7 133 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Watch 42mm rózsaarany

Samsung Galaxy Watch - egyszerűen elbűvölő

Legyen olyan okosórád, amely valósággal lenyűgöz, bármilyen szögből is tekinted meg azt. Fedezd fel a páratlan tulajdonságait. Élvezd azt a dizájnt, amely kiemeli a saját stílusodat. Ismerd meg a Samsung márka Galaxy Watch óráját- intelligens kiegészítő, amely a hagyományos óra klasszikus eleganciáját és a modern funkciókat ötvözi.



Illik a stílusodhoz

Válaszd ki a dizájnos elemek megfelelő kombinációját és hozd létre az egyedülálló stílusodat. Az arany dizájn és az óra kellemes mérete garantálja a kényelmes viseletet. Könnyedén kicserélheted a szíjat egy másik, 20 mm széles szíjra illetve beállíthatod a számlap motívumát is, ezáltal a Galaxy Watch óra megjelenését egyszerűen testre szabhatod. Mindeközben megőrzi az intelligens funkcióit is. Például, az óra mindig megjeleníti az aktuális időt anélkül, hogy aktiválnod kellene azt.



Zenelejátszás a Galaxy Watch-on telefon nélkül is

Élvezd a zene kíséretét bárhol is vagy éppen. A Galaxy Watch óra a saját belső tárhelyével rendelkezik, ennek hála az összes zenéd azonnal elérhető még mobiltelefon nélkül is. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy csatlakoztatod az órát a vezeték nélküli fejhallgatóhoz - és máris élvezheted a kedvenc előadóid dallamait.



Mutatós darab nagy teljesítménnyel

A Samsung Galaxy Watch órával egy olyan intelligens eszközt kapsz, amely mutatós dizájnja és tökéletes működése mellett meglep üzemidejével is. Nagy kapacitásának hála az akkumulátor több napig is kitart töltés nélkül. Ha szeretnéd feltölteni az órát, csak helyezd a vezeték nélküli töltőpadra.



Samsung Galaxy Watch az aktív élethez és a jobb pihenéshez

Futás. Úszás. Fitnesz. Vagy csak hobbi séta. A Samsung Galaxy Watch lehet a személyi edződ vagy kellemes társaság az aktív pihenés közben. Méri a pulzusodat, megfigyeli a teljesítményed sportolás közben és áttekintést nyújt az elégetett kalóriák számáról... amikor pedig kellemesen fáradtan hazaérsz, segít a pihenésben is. A stresszszintet csökkentő funkciókkal rendelkezik illetve segít az alvás minőségének mérésében is.



Egész nap veled van

A Samsung Galaxy Watch egész nap a társad lesz. Reggelente azonnal észleli, hogyha felébredtél és hasznos információkkal lát el az előtted álló napról. Hasonló módon megjeleníti az aktuális programokat illetve a fontos emlékeztetőket. Mielőtt lefekszel, részletes áttekintés biztosít az aktuális napról. Még éjjel sem pihen - megfigyeli, hogy milyen hatékonyan alszol.



A Galaxy Watch mindig megmutatja a helyes utat

Útközben a Galaxy Watch okosóra kiváló segítség, hiszen beépített navigációval rendelkezik. Azonban ez még nem minden. Érdekes információkat nyújt az utazásról, hiszen barométerrel és magasságmérővel is ellátták.



Merülj el az élményekben a Galaxy Watch órával

Az órának meg sem kottyan egy könnyed esőzés, sem pedig az őszi zivatar. Nem árt neki a vízbe merülés sem. A Galaxy Watch okosóra nem csak az esős időjárást, hanem a medencében történő használatot is kibírja. Stílusos formatervezését és okos funkcióit az igazán ellenálló kialakítása teszi teljessé. Megmártózhatsz a medencében vagy átélheted a természetben a kalandokat, a Galaxy Watch óra garantáltan veled tart.



Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,2 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 42 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Rózsaarany
Standard ellenállás MIL-STD 810G
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 49 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS
Szenzorok és hardver Mikrofon, Hangszóró, Barométer, Rezgés, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető, Kézmosás
Smart funkciók Mobil keresése, Navigáció, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Akadálymentesség fogyatékkal élők számára, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat

Értesítések és hívások

Telefonálás Az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül)
Üzenetek Válaszadás az üzenetekre szóban, Előre beállított válaszok az üzenetekre

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 45 óra (1,88 nap)
Tárhely kapacitása 4 GB
Kód:  SAAW0013d
Termékszám:  SM-R810NZDAXEZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20