Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE ezüst

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE ezüst

Samsung Galaxy Watch3 - Az egészséged okos őrzője a csuklódon

Az okostelefonok hatékonysága illetve az innovatív formatervezés kifinomult kombinációja. A Samsung márka prémium Galaxy Watch3 okosórája a klasszikus analóg óra időtlen szépségét ötvözi számos olyan praktikus funkcióval, amely támogatja az egészséges életmódot. Fejlett egészségfigyelés, kivételes Bluetooth kompatibilitás, cserélhető számlapok, forgó lünetta és katonai besorolású ellenállás - ez csak néhány kellemes előny, amelyet a Samsung Galaxy Watch3 óra tartogat a számlapok és szíjak ellenállhatatlan színkombinációja mellett.

Samsung Galaxy Watch3 új nyomásmérő és EKG mérő funkciókkal

A Samsung Galaxy Watch3 okosóra rengeteg intelligens funkciót használ, amelyet most további funkciókkal bővítettek - ezek a nyomásmérés és az EKG mérés. Ezekhez a funkciókhoz szükséges a Samsung Health Monitor alkalmazás letöltése. Az alkalmazás csak a Galaxy Store áruházban elérhető a Samsung okostelefonok tulajdonosai számára.


A Samsung Galaxy Watch3 45 mm ezüst okosóra főbb jellemzői

  • Uniszex okosóra pulzusméréssel a csuklón
  • Rozsdamentes acél tok és minőségi bőrszíj
  • 1,4"-es Super AMOLED kijelző, amelyet Gorilla Glass véd
  • Ellenálló kivitel - 50 méterig vízálló (5 ATM), megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak
  • Érzékelők a pulzus és a véroxigéntelítettség megfigyelésére
  • Távolság, megtett emeletek mérése, kalóriaszámítás, alvásfigyelés
  • GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, fényerősség-érzékelő
  • Vezeték nélküli Wi-Fi, Bluetooth 5.0 és NFC
  • Értesítések fogadása telefonról (Android, iOS)
  • Az akkumulátor élettartama akár 43 óra
  • Zenelejátszó (beépített memória 8 GB)
  • A Samsung Galaxy Watch3 támogatja az LTE-t

A Samsung Galaxy Watch3 prémium, klasszikus óra kialakítással rendelkezik

Egyetlen óra és megannyi változat! A Samsung Galaxy Watch3 óra megjelenését akár minden nap megváltoztathatod. Az elsőosztályú bőrszíjak széles választéka mellett sok különböző stílusú számlap és komponens közül választhatsz, amelyeket kombinálhatsz egymással az aktuális hangulatod szerint. A Samsung Galaxy Watch3 óra így mindig teljes harmóniában lesz veled - legyen szó akár sportolásról vagy randiról.

Forgatható lünetta a kényelmes és gyors működéshez

Ezentúl már nem szükséges időt fordítanod az érintésre. A Samsung Galaxy Watch3 óra ugyanis a népszerű forgó lünettával érkezik, így bármit beállíthatsz a másodperc töredéke alatt. A Samsung Galaxy Watch3 óra stílusos megjelenését a sokféle kifinomult grafikus számlappal teheted teljessé, amelyeket a preferenciáid szerint alakíthatsz a megjeleníteni kívánt információk alapján.

A Samsung Galaxy Watch3 órával minden lélegzetet az irányításod alatt tarthatsz

Mindig van hová fejlődni, a Samsung Galaxy Watch3 óra pedig segítségedre lehet ebben. A piros LED fénynek és az infravörös sugárzásnak köszönhetően képes az SpO2 szint illetve a véroxigénszint mérésére, ezáltal mindig tudni fogod, hogy milyen teljesítményre számíthatsz. A Samsung Galaxy Watch3 óra emellett gondol a védelemre is. A beépített gyorsulásmérővel felismeri a nagy esést és a pozíciódról szóló információval SOS üzenetet küld a kiválasztott névjegy számára.

A Samsung Galaxy Watch3 okosóra gondoskodik a békés alvásról

A pihenés és a jó alvás a remek egészség alapja. A Samsung Galaxy Watch3 még pihenés közben is érted dolgozik - hagyd magadon éjszaka, a megfigyeléssel pedig tökéletes áttekintést biztosít a REM szakaszokról, az alvás mélységéről és az összesen alvással töltött időről. A National Sleep Foudation alapítvánnyal együttműködve az óra tippeket és oktató jellegű tartalmakat biztosít, hogy segítse a mindennapos pihenést és regenerálódást.

A személyes fitnesz edződ

A Samsung Galaxy Watch3 óra több mint 120 otthoni edzőprogramot kínál a fittséged fejlesztéséhez illetve a tested megnyújtóztatásához, ehhez csak az okostelefonodra van szükség, válaszd ki a kívánt programot és továbbítsd azt a TV képernyőre, amely edzés közben valós időben jeleníti meg a pulzusértékeket.

Samsung Galaxy Watch3 intelligens futósegédlettel

A futás szerelmesei nagy örömmel fogadhatják a különleges asszisztenst, amely fejlett algoritmusokat alkalmaz a mozgás pontos elemzéséhez, ennek alapján pedig ajánlásokat nyújt a fejlődéshez és a sérülések megelőzése érdekében. A futóasszisztenssel megmérheted a maximum VO2 értékedet és lépést tarthatsz a napi, heti és havi teljesítményeddel közvetlenül a mobilalkalmazásban az okostelefonodról.

Okostelefon szintű teljesítmény kéznél

A Samsung Galaxy Watch3 óra okostelefon szintű intelligens funkciókat kínál. A bejövő hívások mellett fogadhatod az üzeneteket vagy a kedvenc alkalmazásaid értesítéseit a csuklódon. Rendelkezésedre áll a zenelejátszás funkció, amely támogatja a Spotify streamelést, illetve a telefon galériájában tárolt fotók előnézetét is megtekintheted.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,4 "
Kijelző típusa AMOLED
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 45 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Ezüst
Vízállóság 50 m (5 ATM)
Standard ellenállás MIL-STD 810G
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 53,8 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák NFC, Bluetooth, WiFi, GPS
Szenzorok és hardver Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Tevékenység észlelése, Távolság, Kalóriaszámítás, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Vérnyomás mérés, EKG, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető, Kézmosás
Smart funkciók Mobil keresése, Navigáció, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Akadálymentesség fogyatékkal élők számára, Esés érzékelő, SOS gomb, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat

Értesítések és hívások

Telefonálás eSIM kártyás
Üzenetek Válaszadás az üzenetekre szóban, Előre beállított válaszok az üzenetekre

Software

Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia

Szíj

Szíj színe Fekete
Cserélhető pánt IGEN
Csukló min. kerülete 14,5 cm
Csatlakoztatás típusa 22mm Quick Release

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 151 óra (6,29 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 56 óra (2,33 nap)
Tárhely kapacitása 8 GB

A csomag része

Csomag része Töltőkábel

Márka/modell

Márka Samsung
Modellsorozat Galaxy Watch 3
Modell 45mm
Kód:  SaGALW3bLTE
Termékszám:  SM-R845FZSAEUE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05