Oldal frissítése

Samsung Galaxy S20 FE 5G

4,5 105 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy S20 FE 5G

Ez a fejlett SAMSUNG Galaxy S20 FE 5G mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. három kamera segítségével, ezenkívül remek szórakozást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,5" -es kijelzővel van ellátva, melyet a nagy telefonok rajongói örömmel fogadnak majd. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 865 processzor gondoskodik. 6 GB rendszermemóriával funkcionál. A szükséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A mobiltelefon vezeték nélküli töltést is kínál, így nem kell többé bajlódni az idegesítő kábelekkel. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C. Hála a mobiltelefon vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a nagyszerű Samsung okostelefon 2020 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S20 FE 5G Lifestyle
Mobiltelefon Samsung Galaxy S20 FE 5G Oldalnézet

Samsung Galaxy S20 FE 5G mobiltelefon leglényegesebb tulajdonságai

  • Ezen Samsung okostelefon 6,5" méretű kijelzővel van ellátva
  • A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB rendszermemóriával funkcionál
  • A szükséges energiát az erős, 4500 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon támogatja a vezeték nélküli töltést
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • Konstrukciója vízálló az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 12 Mpx
  • A készülék hátlapján 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,5"méretű képernyővel van szerelve
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 10 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület látja el
  • A belső memóriát bővíthetjük Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát az erős, 4500 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ennek a nagyszerű Samsung telefonnak a képernyőjét szívesen fogod nézni

Örömteli lesz minden perc, amit ezzel a lenyűgöző Samsung telefonnal tölthetünk el, mivel 6,5" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon gyárilag Gorilla Glass üveggel rendelkezik, amely megóvja a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. A HDR 10+ formátum az egyik legkifinomultabb és legfejlettebb technológia, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörűen rajzolódik ki.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S20 FE 5G Oldalnézet
Mobiltelefon Samsung Galaxy S20 FE 5G Képernyő

Örökítsd meg a gyönyörű pillanatokat

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Samsung mobiltelefon rendelkezik 12Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel részletes képet kaphatunk a távolabbi tárgyakról. Ez különösen jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3× optikai zoom-mal funkcionál. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamerával széles látószögű felvételeket készíthetünk. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére ideális, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a lenyűgöző Samsung mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Az éles képek készítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen kitartó Samsung mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4500 mAh, probléma nélkül kibírja akár két napig. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 25 W, ráadásul gyors kábel nélküli töltéssel, melynek teljesítménye 15 W. Eme Samsung okostelefon elégséges teljesítményű akkumulátorral bír ahhoz, hogy áramforrásként funkcionáljon egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Így powerbank-ként működhet más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális kapacitása 4,5 W. A töltésre USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S20 FE 5G Lifestyle
Mobiltelefon Samsung Galaxy S20 FE 5G Hátoldal

Eme Samsung mobiltelefon megbízható teljesítményt biztosít

A nagyszerű Samsung okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 10, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. Olyan hozzáadott mobil szolgáltatást tartalmaz, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat tesz lehetővé, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 6 GB RAM-mal funkcionál, amellyel egyszerre több alkalmazást is futtathatunk vagy játszhatunk. Ha még a telefon memóriája sem elegendő lehetőségünk van bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez az ügyes Samsung okostelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely hasznos a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Mobiltelefon Samsung Galaxy S20 FE 5G Lifestyle

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. A mobiltelefon nem csak a hagyományos telefonhálózaton keresztül, hanem az interneten is képes hívásokat kezdeményezni. VoLTE segítségével kommunikál.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasó egyetlen érintéssel feloldja a telefonod. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának köszönhetően biztosított a térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hallható, a másikon pedig a fegyvermechanika hangja, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amely biztosítja, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. Változtasd telefonod asztali PC-vé a Samsung Desktop Experience-nek köszönhetően. Csatlakoztasd egy külső monitorhoz, egérhez vagy billentyűzethez, hogy tapasztalhasd a hagyományos számítógépes felhasználói élményt. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-C → USB-C)

Méretei:

159,8 × 74,5 × 8,4 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

190 g

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 6,5"
Kijelző felbontása 2400 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Megjelenés éve 2020

Funkciók

Tulajdonságok Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, OTG, Asztali mód (Samsung Dex), Dolby Atmos

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Védettség Vízálló
Védelmi fokozat IP68
Gorilla Glass verziója 3
Magasság 159,8 mm
Szélesség 74,5 mm
Mélység 8,4 mm
Súly 190 g
Szín Kék

Kijelző

Kijelző mérete 6,5 " (16,51 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző tulajdonságai Gorilla Glass, HDR10+
Kijelző képfrissítési gyakorisága 120 Hz
Kijelző pixelsűrűség 407 PPI
Előlapi kamerasziget formája Kör

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Széles látószögű , Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 3 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 12 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 8 Mpx
Teleobjektíves kamera rekesznyílása f/2,4
Széles látószögű kamera felbontása 12 Mpx
Széles látószögű kamera rekesznyílása f/2,2
Előlapi kamera felbontása 32 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximális fényerő f/1,8
Képstabilizálás Optikai
Optikai zoom
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény 25 W
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény 15 W
Fordított töltés max. teljesítménye 4,5 W
Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 6 GB
Belső memória 128 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Maximum memóriakártya kapacitás 1 000 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 865
Grafikus gyorsító Adreno 650

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS
Támogatott hálózati típus 5G, LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM
Bluetooth hatótávolság 5
Internetes hívás VoLTE

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel (USB-C → USB-C)

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 10
Felhasználói felület Samsung One UI

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S20 FE 5G

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) Samsung Knox

Modellsorozat

Kód:  SAMO0203ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10