Oldal frissítése

Samsung Galaxy A52s 5G

4,7 163 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy A52s 5G

Mobiltelefon Samsung Galaxy A52s 5G Lifestyle

A(z) Samsung Galaxy A52s 5G esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat. A négy integrált kamera jóvoltából mesés fényképeket és videókat készíthetsz vele. Egyebek mellett, akár játszhatsz is rajta. A RAM kapacitása 6 GB. Erejét tekintve akár virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Samsung Galaxy A52s 5G telefont nagy kapacitású 4500 mAh akkumulátor üzemelteti. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is felszerelték. Vízhatlan konstrukciója életmentő lehet. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP67. Képernyőjének képfrissítési rátája 120 Hz. Villámgyors netre van szükséged? Akkor ez a telefon az 5G-s kapcsolattal neked való. A(z) Samsung mobilja Samsung One UI kiegészítést is kapott.

A(z) Samsung Galaxy A52s 5G okostelefon főbb tulajdonságai

  • Konfiguráció (SIM): Hibrid
  • Vízálló kivitele sokkal biztonságosabbá teszi
  • Qualcomm Snapdragon 778G processzor és 6 GB memória
  • Grafikus chip: Adreno 642L
  • Az NFC funkció lehetővé teszi a gyors adatcserét
  • A hátsó kamera legnagyobb felbontása: 64 Mpx
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 4
  • Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó
  • A gyorstöltés teljesítménye: 25 W
  • A(z) Samsung telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Samsung Galaxy A52s 5G Oldalnézet
Mobiltelefon Samsung Galaxy A52s 5G Oldalnézet

A(z) Samsung Galaxy A52s 5G mobil kamerája és kijelzője

kijelző téglalap alakú kivágással és aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Hatalmas pozitívuma, hogy az úgynevezett AMOLED technológiára épül, amely rendkívül éles színeket garantál minimális energiafogyasztás mellett. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 120 Hz. Videókat és szelfiket készítenél? A(z) Samsung Galaxy A52s 5G okostelefon korszerű négy lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 12Mpx (f/2,2), a makro felbontása 5Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 5Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 64Mpx (f/1,8) fölöttébb elégedett leszel. Az optikai stabilizátor hozzájárulásával jó minőségű, elmosódásmentes képek készíthetők. A villámgyors autofókusz számottevően javítja a képminőséget. Egy kis LED dióda plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik rajongói pedig imádni fogják a(z) 32 Mpx felbontású előlapi kamerát.

A(z) Samsung Galaxy A52s 5G egyéb funkciói

Ebbe a telefonba egyidejűleg kettő SIM kártya is behelyezhető, amelyből a második a memóriakártya helyére megy. A(z) Samsung Galaxy A52s 5G telefon adatainak biztonságáról a kijelzőbe rejtett modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC technológia lehetővé teszi a gyors adatcserét. Az ún. "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának köszönhetően akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Samsung Galaxy A52s 5G Hátoldal

Paraméterek

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM) Samsung Knox
Kód:  SAMO0223ax
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20