Oldal frissítése
Aktuális kiszállítási idő Üzletben, megrendelésre Üzletben, raktáron Alzaboxok AlzaExpress Szállítócégek Futár, áru raktáron az üzletben Posta Csomagküldő
1–2 nap azonnal 1–2 nap 1–2 nap 1–2 nap ma 1–2 nap 1–2 nap

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó (BESZÁMOLÓ)

Frissítve . augusztus 23.

Vékony, egyenes hajam van, amely kevésbé engedelmes, ha hajformázásra kerül a sor. Habár gyakran igyekeztem változtatni a megjelenésemen különféle frizurák kipróbálásával, munkám gyümölcsét mindössze pár óráig élvezhettem, a hajam ugyanis hamar kirúgta magát és újra lapossá és volumen nélkülivé vált, így az erőfeszítéseim hiábavalónak bizonyultak. A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó viszont azonnal lenyűgözött, ugyanis akár 3 napig tartó loknikat ígért. Kíváncsi voltam, hogy képes-e kezelni a hajam, és hogy vajon megtaláltam-e végre a megfelelő hajformázót.

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó; beszámoló

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó – TARTALOM

 1. A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó csomag tartalma
 2. A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó megjelenése és funkciói
 3. Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó a gyakorlatban
 4. Az eredmény a Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó használata után

A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó csomag tartalma

A csomagban a Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó mellett egy praktikus védőkesztyűt is találsz, amely megelőzi az esetleges égési sérüléseket a készülék használata során. Ezen kívül egy hasznos információkkal teli útmutató is a rendelkezésedre áll, amely részletesen bemutatja és leírja a hajformázó megfelelő használatát.

A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó megjelenése és funkciói

Amikor először felemeltem a hajformázót, meglepődtem, milyen könnyű és hogy mennyire illik a kezembe. Nagyon praktikusnak találomm a magasított állványt, amelyre a meleg készülék támasztható, így hajgöndörítés közben is biztonsággal helyezhetem akár a mosdókagyló vagy a kád szélére. A hajformázó már az első használat után hosszan tartó, gyönyörű loknikat ígér, ugyanakkor a 180 °C-os optimális hőmérsékletnek köszönhetően rendkívül gyengéd a hajhoz, így ideális eredmény érhetünk el vele, felesleges terhelés vagy túlmelegedett haj nélkül.

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó

A praktikus állvány lehetővé teszi a hajformázó biztonságos és kényelmes használatát.

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó a gyakorlatban

Szóval akcióba lendültem és bekapcsoltam a hajformázót. Ám még ezt megelőzően kifésültem a hajam és két részre osztottam, hogy még szebb loknikat kapjak. A készülék villámgyors felmelegedését abszolút megerősíthetem, hiszem mindössze fél perc után kezdhettem a göndörítést. Fogtam minden egyes tincset, majd egyszerűen a hajsütővas köré tekertem, és már pár tincs után rájöttem, hogyan készíthetek igazán gyönyörű loknikat. Először még használtam a kesztyűt, de egy idő után, mikor a göndörítés már automatikusan ment, többé nem volt rá szükségem. A hajsütővas vége hőálló, így nem fenyegetett az égési sérülés veszélye. Az egész hajformázás mindössze 20 percet vett igénybe, ami elég gyorsnak tűnt a premier előtt.

A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó használata

A hajgöndörítés gyors és egyszerű módja.

Az eredmény a Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó használata után

A korábbi tapasztalatok alapján be kell vallanom, hogy az eredmény nagyon meglepett. Kevesebb, mint fél óra alatt gyönyörű hullámos hajat kaptam, amely puha tapintású és nem tűnt száraznak, mint a többi hajformázóval való használat után. Finoman átfésültem a hajam a kezemmel és egy leheletnyi hajlakkal fixáltam. Így a hajam készen állt, hogy egész délután és egész este bírja, ám arra nem számítottam, hogy még alvás után, másnap reggel is tartani fogja a formáját. Pedig így volt: még következő nap is élvezhettem a gyönyörű, hullámos, gazdag volumenű hajamat! Harmadnapra a hullámok kissé kilazultak, ám a frizurám még mindig dús és hullámos maradt. A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó minden várakozásomat felülmúlta, és már most látom, hogy mennyi erőfeszítést fog megspórolni nekem, hiszen a mindennapos hajmosás-hajszárítás negatívan hatott a hajam minőségére.

A hajam előtteA hajam utána
A különbség a Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó használata előtt és után.

Előnyök és hátrányok

 • Gyors felmelegedés
 • Egyszerű használat
 • Optimális hőmérséklet
 • Hajformázás közben hidratál
 • Védőkesztyű
 • Hosszan tartó hatás
 • Jelentős volument ad a hajnak
 • Én személy szerint örülnék, ha különböző, a kívánt lokniméretnek megfelelő kiegészítőkkel lenne kapható

Úgy érzem, megtaláltam a megfelelő segítőtársat, amely gyorsan megzabolázza rakoncátlan hajamat és gyönyörű hullámokat varázsol, hosszan tartó volumennel. A Rowenta CF3112F0 Curls Forever mindennapos otthoni használatra alkalmas, ám minden bizonnyal jó szolgálatot tesz majd, amikor alkalmi frizurára lesz szükséged.

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázót szeretnék

WEB15