Oldal frissítése

Roborock S8 fehér

4,8 119 értékelés
229 990 Ft

Roborock S8 fehér


A Roborock S8 segítségével tényleg elfelejtheted a takarítást

Spórolj meg sok időt, hagyd, hogy a Roborock S8 robotporszívó takarítson helyetted, és tapasztald meg a takarítás új szintjét a legújabb technológiával! A Roborock S8 nagy, 6000 Pa szívóerővel rendelkezik, így a padló és a szőnyegek porszívózása könnyebb, mint valaha. Az automatikus szívóerő-növelő funkció a szőnyeg észlelésekor lehetővé teszi a készülék számára, hogy precízen a szőnyegbe mélyen beágyazódott szennyeződéseket is pontosan felszívja. Az előző modellhez képest a Roborock S8 két DuoRoller hengerkefével rendelkezik a nagyhatékonyság és az eltömődés- vagy összegabalyodásmentes tisztítás érdekében. Ez a modell továbbá az egyedülálló VibraRise felmosási technológiát kínálja, amelynek köszönhetően a hang erejével takarít, és percenként 3000-szeres frekvenciával tisztítja meg a padlót. Ráadásul kényelmesen, egy menetben tisztítja meg a szőnyegeket és a keménypadlót is - a szőnyegre lépve a mop automatikusan felemelkedik, a porszívó pedig csak felszív.

Fejlett navigáció, hogy a Roborock S8 soha ne hagyjon ki egy sarkot sem

A Roborock S8 rendkívül precíz PreciSense LiDAR navigációval büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a készülék számára a nagy pontosságú takarítást. Több érzékelő és egy lézer segítségével letapogatja a helyiséget, majd másodpercek alatt részletes 2D és 3D térképet készít róla, akár négy emeletet is lefedve. Hogy a takarítás valóban precíz legyen, és ne maradjon ki semmi, akár egyetlen padlódarab sem, a Roborock S8 a térképezés segítségével megtervezi a tisztítási útvonalakat, majd optimalizálja és racionalizálja a teljes tisztításifolyamatot. A mobilalkalmazás ezután számos lehetőséget kínál a tisztítási folyamat testreszabására, hogy a lehető legjobban megfeleljen az igényeidnek. A Roborock S8 robotporszívó segítségével még az áramköltségeken is spórolhatsz - a csúcsidőn kívüli töltés lehetővé teszi, hogy akkor töltsd fel a robotodat, amikor alacsonyabb áram-díjszabás van érvényben.

Elég intelligens ahhoz, hogy ne kerüljön bajba

A Roborock S8 akár 300 m2 területet is képes megtisztítani. A beépített 5200 mAh-s akkumulátor akár 180 perc folyamatos tisztítást is lehetővé tesz, a mosható szennyeződéstartály kapacitása 400 ml, a víztartályé pedig 300 ml. A 3D strukturált fény- és infravörös képalkotó technológiával a Reactive 3D Obstacle Avoidance rendszer segít a robotporszívónak azonosítani és kikerülni a padlón található potenciális veszélyforrásokat éjjel és nappal, amely problémamentes takarítást eredményez. A Roborock S8 robotporszívó könnyen felismeri, hogy mittud megközelíteni és mit nem. Legfeljebb 5 cm széles és 3 cm magas tárgyakat képes látni és kikerülni.



Az S8 robotporszívó nagy szívóteljesítménnyel lep meg

A Roborock S8 robotporszívó többek között a Roborock HyperForce technológiával büszkélkedhet, amely extrém, 6000 Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik, és hatékonyan szív fel minden szennyeződést, port, sőt, még a legkisebb részecskéket is. A Roborock S8 egy intelligens porszívó, ultrahangos hullámok segítségével képes érzékelni a szőnyeget, és amikor áthalad rajta, nemcsak felemeli a mopot és leállítja a feltörlést, hanem a szívóerőt is megnöveli. A két gumi DuoRoller hengerkefe sokkal precízebb tisztítást tesz lehetővé, ugyanismegakadályozza a hajszálak vagy állatszőr miatti eltömődést, vagy azok összegubancolódását.

Nincs szőnyegnedvesítés a Roborock S8 robotporszívóval

A VibraRise felmosórendszerrel a Roborock S8 a hang erejével tisztítja meg a padlót - a hangrezgéseket akár 3000 rezgés/perces sebességgel használja a padló feltörléséhez, súroló hatást keltve, és könnyedén megbirkózik a rászáradt szennyeződésekkel, sárral vagy egyéb törmelékkel. Az eredmény tökéletesen tiszta és fényes padló. A szőnyegen való áthaladáskor a mop automatikus felemelésével kombinálva a Roborock S8 egy mozdulattal, megszakítás nélkül tisztít. A mop 5 mm-re emelkedik fel, ezért alkalmas a 4 mm magas szőnyegekhez. Ha magasabbszőnyeged van, az alkalmazásban beállíthatod, hogy a robot elkerülje azt. Az állandó 6N (600 gramm) nyomás valóban alapos és egyenletes tisztítást tesz lehetővé az egész háztartásban.

Állítsd be a tisztítási folyamatot pontosan a saját ízlésednek megfelelően 

A Roborock S8 minden beállítása és vezérlése a Roborock mobilalkalmazás segítségével végezhető el. Könnyedén beállíthatsz tiltott zónákat, virtuális falakat, helyiségek felosztását és elnevezését, és még sok mást, beleértve a robot aktuális helyzetének megjelenítését is. Minden egyes tisztított helyiséghez megadhatod a felület típusát, beállíthatod a szívóteljesítményt, a felmosás intenzitását, a vízszintet, az egyes helyiségek tisztítási sorrendjét és még számtalan egyéb lehetőséget. Újdonság, hogy a térképen beállíthatók a küszöbök pozíciói, hogy a robotkönnyebben áthaladhasson és ne akadjon el rajtuk. A Roborock S8 akár 2 cm magas akadályokat is képes leküzdeni. A robot beszél angolul, németül, franciául és spanyolul.



A Roborock S8 mobilalkalmazással és hanggal vezérelhető

Így csak egyetlen gombot kell megnyomnod a mobiltelefonod képernyőjén, és már nem kell aggódnod a tisztítás miatt. A Roborock S8 akkor is takarít, amikor távol vagy, amikor dolgozol, vagy amikor csak akarod - és mikor hazaérsz, tökéletesen rendezett otthon vár. Előnye, hogy ez a robotporszívó integrálható az okosotthonodba, és hangutasításokkal vezérelhető. A Roborock S8 kompatibilis az Amazon Alexa, a Google Assistant és a Siri rendszerekkel. A gyermekzár ezután megakadályozza, hogy gyermekeid a tudtod nélkül elindítsák vagy átállítsák arobotot. A Roborock S8 még a TÜV által is tanúsított biztonságos termék az okosotthonok számára, és megfelel az ETSI EN 303 645 a kiberbiztonsági szabványoknak.

A Roborock S8 robotporszívó legfontosabb jellemzői, fehér

  • 2in1 - porszívózik és feltöröl
  • A Roborock S8 nagy HyperForce 6000 Pa szívóteljesítménnyel büszkélkedhet
  • Kifinomult LiDAR PreciSense navigációs rendszer
  • A mop automatikus felemelése megvédi a szőnyegeket a nedvesedéstől - ideális akár 4 mm magas szőnyegekhez
  • 5 200mAh-s akkumulátor akár 180 perces működéshez (csendes üzemmódban) - akár 300 m2-t is megtisztíthatsz
  • DuoRoller - két gumigörgő a hatékony és mély porszívózásért, eltömődés és csomósodás nélkül
  • 3D térképezés és hangutasítások támogatása az Amazon Alexa, a Google Home és a Siri Shortcuts segítségével
  • VibraRise szónikus feltörlés percenként 3000 rezgéssel a precíziós felmosáshoz
  • A Reactive 3D Obstacle Avoidance rendszer segít a robotnak azonosítani és elkerülni a lehetséges veszélyforrásokat a padlókon nappal és éjszaka is
  • A Roborock S8 elkerüli az 5 × 3 cm-es tárgyakat
  • Roborock Carpet Boost+ rendszer a tökéletes szőnyegtisztításért
  • Biztonságos okosotthon termékként tanúsított, és megfelel a kiberbiztonsági szabványoknak
  • Automatikus és csúcsidőn kívüli töltési funkció vagy gyermekzár
  • A Roborock mobilalkalmazás végtelen lehetőségeket kínál a takarítás beállítására és testreszabására
  • OTA frissítések támogatása
  • A csomag tartalma: Roborock S8, hálózati adapter, töltőállomás, 400 ml-es hulladéktartály, 300 ml-es víztartály, alátét a mopszövethez, mopszövet, műanyag alátét a robot alá és használati utasítás

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás, Törlés

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 2 cm
Funkció Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Mobil alkalmazással, Hanggal
Kompatibilitás Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa
Tulajdonságok Puhított kerekek, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Működési idő 180 perc
Akkumulátor kapacitása 5 200 mAh

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Akkumulátor, Töltő adapter, Töltőállomás, Tápkábel
További kiegészítők Felmosó textil, Víztartály, Szűrő, Virtuális fal, Portartály

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő, EPA E11 szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 68,5 dB

Tartály

Űrtartalom 0,4 l

Méret & súly

Szélesség 35 cm
Magasság 9,5 cm
Mélység 35,3 cm
Tömeg 4,8 kg

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  ROBRV521
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  S802-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10