Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Roborock

Roborock robotporszívó

Tökéletes takarítás gond nélkül a Roborock porszívókkal

A Roborock egy olyan márka, amely küldetése szerint elkötelezett az innováció mellett az otthoni takarítóeszközök, különösen a robot- és vezeték nélküli porszívók kutatása, fejlesztése és gyártása terén. Mindegyiket úgy tervezték, hogy megoldja a gyakran felmerülő, valós problémákat. A legújabb Roborock porszívó technológiák egyszerre bolygóbarátok és jól megmunkáltak, ezáltal az egyik legkelendőbb porszívók közé tartoznak a piacon.

Roborock robotporszívó padlóra és szőnyegre

Innovatív Roborock funkciók a tökéletes tisztaságért

A Roborock és a legújabb porszívó modelljei a takarítás teljesen új szintjét hozzák el. A padló és a szőnyegek porszívózása még soha nem volt ilyen egyszerű. A HyperForce® 6000 Pa technológia erőteljes teljesítményt nyújt még a vastag bolyhos szőnyegeken is - a DuoRoller Rise™ kefék precízen tisztítják őket, a moplift funkció pedig gondoskodik arról, hogy ne ázzanak el. A Roborock porszívók a híres VibraRise® technológiával is rendelkeznek. Segítségével a padlók tökéletesen tiszták lesznek a rezgésnek és a hang rezgő erejének köszönhetően.

A Roborock porszívók a legújabb technológiákat alkalmazzák

A Roborock legkorszerűbb porszívói automatikus dokkolóállomással rendelkeznek, amely kiüríti a portartályt, újratölti a vizet, valamint megtisztítja és megszárítja a felmosót, így akár 7 hétig (a szennyeződés mértékétől függően) gondtalanul tiszta lesz az otthonod. Az ultraprecíz érzékelőknek és a PreciSense® LiDAR navigációnak köszönhetően a Roborock egy centiméternyi felületet sem hagy ki. A reaktív 3D akadályelkerülés felismeri a padlón lévő tárgyakat, és a porszívó egyszerűen kikerüli őket.

Robotporszívó dokkolóállomással
Robotporszívó Roborock alkalmazással

Roborock távvezérlése az alkalmazás segítségével

A Roborock porszívók feletti maximális irányítás a beállítások felett magától értetődő, áttekintést nyújtanak egy 2D-s és 3D-s térképen, valamint a mobilalkalmazás funkcióinak köszönhetően testreszabható és tervezhető a takarítás. A Roborock alkalmazás például lehetővé teszi, hogy virtuális falakat vagy no-go zónákat hozzunk létre, ahová a porszívó nem mehet be. A térképezésnek és a tér egyes helyiségekre való felosztásának köszönhetően mindegyikhez külön takarítási tervet készíthetünk.


Paraméterek módosítása
54 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05