Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Roborock S6 Pure White

5,0 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Roborock S6 Pure White

A Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó még a legigényesebb felhasználókat is örömmel tölti el

Egyáltalán nem szeretnél az otthoni padlótisztítással foglalkozni? Ebben az esetben a Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó ideális lesz számodra, amely mindenről gondoskodik helyetted. Mindez magában foglalja a padló felmosását is.

Lézeres feltérképezés

Navigációs technológia

Akár 20%-kal

Gyorsabb porszívózás 

2,5 óra

Üzemidő

Automatikus szőnyegfelismerés

A szőnyeghez érve a Xiaomi Roborock S6 Pure automatikusan aktiválja a nagy teljesítményű szívó üzemmódot, amely hatékonyan távolítja el az összes szennyeződést. A szőnyeg elhagyása után a szívóteljesítmény visszaáll normál üzemmódba.

A nehezen elérhető helyeket is megtisztítja

Meglepően kicsi fizikai méreteinek (350 × 350 × 96,5 mm) köszönhetően a Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó még a nehezen elérhető helyeket is képes kezelni, mint például a kanapé vagy a dohányzóasztal alatti területek. A robotporszívó mindenről gondoskodik helyetted, amelybe a padló felmosása is beletartozik. A speciális érzékelőnek köszönhetően a Xiaomi Roborock S6 Pure 10 mm távolságot tart a faltól a biztonságos és sima mozgás érdekében. A gyorsan forgó oldalsó kefe segítségével alaposan megtisztítja a helyiséget a fal mentén, és eltávolítja az összes szennyeződést.

Támogatás az intelligens asszisztensek számára

A Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó továbbá olyan funkcióval is bővült, amellyel minden szobához különböző típusú tisztítást állíthatsz be, ugyanakkor élvezni fogod az intelligens asszisztensek, pontosabban a Google Assistant illetve az Amazon Alexa támogatását is.

A rendszer új verziója javítja a térbeli mozgást

A Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó szoftvere jelentős fejlesztésen ment keresztül. Ennek köszönhetően a kiválasztott terület akár 20% -kal gyorsabban is megtisztítható.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Porszívóz és felmos

Nyújts padlód számára fényt és higiénikus tisztaságot. Csak csatlakoztasd a mop-egységet, adj vizet a 180 ml-es tartályhoz, és egy pillanat alatt a Xiaomi Roborock S6 Pure-t olyan asszisztenssé változtathatod, aki porszívóz és felmos egyszerre.

Xiaomi Roborock S6 Pure

A Xiaomi Roborock S6 Pure porszívó csendes működése

A nagy teljesítmény ellenére a porszívó alacsony zajszinttel büszkélkedik, amely maximális teljesítménynél 50-65 dB. Tehát, ha a megfelelő üzemmódot választod, a Xiaomi Roborock S6 Pure nem zavar sem munka, sem pihenés közben.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Automatikus töltés a dokkolóállomáson

Alacsony akkumulátor-kapacitás esetén a Xiaomi Roborock S6 Pure porszívó automatikusan megszakítja a tisztítást, és az érzékelők segítségével megkeresi a legközelebbi dokkolóállomást, ahol az akkumulátort 80% -ra tölti fel. Ezután pontosan ott folytatja a tisztítást ahol abbahagyta, és a munka befejezése után automatikusan visszatér az állomásra.

Xiaomi Roborock S6 Pure

Vezéreld a Xiaomi Roborock S6 Pure-t távolról, mobilalkalmazás segítségével

A Mi Home mobilalkalmazással távolról vezérelheted a Xiaomi Roborock S6 Pure készüléket, szabályozhatod a szívóteljesítményt, ütemezheted a tisztítást vagy követheted az aktuális tisztítási útvonalat. A Floor Plan funkció lehetővé teszi, hogy akár 3 alaprajzot mentsen el a lakás vagy ház tisztításának maximális egyszerűsítése érdekében. A takarítási zónákat az alaprajzon belül meghatározhatod a tisztítási idő pontos ütemezésével együtt.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Alap, vSLAM
Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Szennyeződés felismerés

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken, Mobilalkalmazással
Tulajdonságok Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3 óra
Működési idő 180 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás, Tápkábel
Kefék Oldal
További kiegészítők Felmosó textil, Virtuális fal

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 60 dB

Méret & súly

Szélesség 35 cm
Magasság 9,62 cm
Mélység 35 cm
Tömeg 3,6 kg

Szín

Szín Fehér

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 60 dB

Méret és súly

Magasság 9,62 cm
Szélesség 35 cm
Mélység 35 cm
Súly 3,6 kg
Kód:  XIAROd10
Termékszám:  473763

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05