Oldal frissítése

Ravensburger

Puzzle Ravensburger

Ravensburger – szórakozás, mindenkinek

A Ravensburger a kirakók miatt lehet ismerős számodra, amelyek végigkísérik gyermek- és felnőttkorunkat. Ez a német családi vállalkozás több mint 120 éve van jelen a piacon, és az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező gyermekjáték- és kirakós céggé vált. A vállalat számos díjának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy jó döntést hozol, ha kreatív szórakozást keresel a gyerekeknek. És mi más lenne a legmegfelelőbb erre, mint új készségek tanulása és a gyermekek örömének megteremtése?

3D puzzle Ravensburger

A Ravensburger 3D kirakók a szórakozás új dimenzióját nyitják meg

Építsd meg otthon a leghíresebb épületek, autók és különböző formák modelljeit, és készítsd el saját 3D-s Ravensburger puzzle dekorációdat a nappalidba vagy a gyerekszobába. De a felnőttek is jól fognak szórakozni - csak válaszd ki a kedvenc modelledet, és kezdd el építeni. A Ravensburger 3D-s kirakók a régi autók gyűjtőinek és a gyerekeknek is tetszeni fognak, akik saját tárolódobozt építhetnek az összes játékuknak.

Ravensburger puzzle gyerekeknek

Kedveled a klasszikus kirakókat, vagy fejlesztenéd gyermekeid türelemét és koncentrációs készségét? A Ravensburger kirakók már a legkisebbeknek is hasznosak lehetnek, csak kisebb darabszámú kirakót kell nekik választani. A gyermeki és színes motívumoknak köszönhetően tovább lekötik a kicsiket. Nagyobb gyerekek számára már a klasszikus, képekkel ellátott kirakósok is megfelelőek, amelyeket kedvenc meséik és a kirakó darabszáma alapján lehet kiválasztani. Biztosan élvezni fogják a kirakást a kezdeti sarokkereséstől az utolsó letett darabig.

Ravensburger puzzle kisgyerekeknek
 Ravensburger kirakók felnőtteknek

A Ravensburger kirakók még a felnőttek számára is szórakoztatóak

A puzzle remek eszköz a szabadidő eltöltésének vagy a munkából való kikapcsolódásnak. A Ravensburger kirakókkal bármilyen motívummal elkészítheted saját képedet, amelyet a falra akaszthatsz, vagy újra kirakhatod egy másik alkalommal. Milyen mintákat kínál a Ravensburger puzzle? Az állatokkal és tematikus motívumokkal készült képektől kezdve a panorámás természetfotókig mindenfélét találsz a kínálatban. Ki szeretnéd tenni a kész képet a falra? Válassz ragasztót, hogy a kirakós darabjai egyben maradjanak.

Társas és kreatív játékok a még több szórakozásért

A Ravensburger nem csak kirakókat jelent, hanem másfajta játékokat is. Ha gyermekeid inkább művészi hajlamúak, akkor biztosan értékelni fogják a festéssel és díszítéssel teli kreatív készleteket. A gyermekévek leghíresebb és leghagyományosabb játéka a Ravensburger Labirintus, amely dinamizmusával és érdekes kialakításával az egész család számára szórakoztató lehet.

Ravensburger játékok
Paraméterek módosítása
529 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10