Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Rajzeszközök és rajz kellékek

Az alkotómunkákhoz szükséges kellékek az általános iskolai tanulók alapfelszerelésének részét képezik, de otthon is rengeteg szórakozást nyújthatnak a gyerekeknek. Egyúttal a felnőttek is kedvüket lelhetik bennük - stresszoldó eszközként is használhatóak, és támogatják a kreativitást. Az alkotótevékenységekhez szükséges termékek széles skáláját találod meg kínálatunkban, vízfestéket, temperát, zsírkrétát, színes ceruzát, filcet, ollót, ragasztót, hibajavító eszközöket, több típusú gyurmát. Szeretnél többet megtudni?

Folytatás
Paraméterek módosítása
605 termék

Rajzeszközök és rajz kellékek

A Rajzeszközök és rajz kellékek kategóriában összesen 605 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10