Oldal frissítése

Prestigio

Prestigio hangfal

Prestigio - a csúcstechnológia művészete

A Prestigio egy nemzetközi vállalat, amely 20 éve kínálja az elektronikai termékek széles választékát otthonok, vállalkozások és oktatási intézmények számára a világ több mint 30 országában. Legsikeresebb termékeik közé tartozik a világ első interaktív billentyűzete a billentyűkbe integrált érintőpaddal, prémium hangszórók, automata dugóhúzók, vezeték nélküli töltők és powerbankok. A Prestigio szlogenje a folyamatos innováció, a fejlett technológia és a prémium anyagok manifesztuma, így nem csoda, hogy a márka folyamatosan növeli elégedett és új felhasználóinak számát.

Prestigio kiegészítők

Precíz és teljesen megbízható Prestigio tartozékok

A Prestigio olyan kiváló minőségű és 100 %-ban biológiailag lebomló anyagokból készült kiegészítőket kínál, amelyek a legszigorúbb tervezési követelményeknek is megfelelnek. A termékek magas színvonalát ráadásul többszintű minőségellenőrzési folyamat garantálja. A Prestigio zászlóshajó terméke a világ első intuitív billentyűzete, amely négy formatervezési díjat nyert a rangos Red Dot Award 2020 versenyen.

Elegáns Prestigio automata dugóhúzók

A Prestigio automata dugóhúzók praktikusak és fémes kialakítású minimalista dizájnnal rendelkeznek. Könnyedén és másodpercek alatt képesek kinyitni egy üveg bort. Felbecsülhetetlen értékű eszköz, amikor egy fontos ünnepségre készülsz, és stílusos kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. A Prestigio dugóhúzók otthon és nyilvános helyeken egyaránt használhatóak, valamint modelltől függően 50 - 80 palackot is képesek kinyitni egyetlen töltéssel.

Prestigio dugóhúzók
MultiBoard Prestigio

Professzionális nagy teljesítményű Prestigio MultiBoardok

A Prestigio MultiBoard egy nagyon hasznos All in One eszköz, amely alkalmas prezentációkhoz, videokonferenciákhoz és oktatáshoz. Teste egy integrált kijelzőből áll, amely akár 20 ujj egyidejű érintésére is képes reagálni, valamint egy nagy teljesítményű számítógépből, amin Windows 10 Pro vagy Android operációs rendszer fut. A teljes Prestigio MultiBoard rendszert gyárilag egyetlen funkcionális egységre optimalizáltuk, így Neked csak csatlakoztatnod kell, majd egyetlen gombnyomással be kell indítanod, és máris kezdheted az előadást.

Paraméterek módosítása
14 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15