Oldal frissítése

Prestigio MAGGIORE, elektromos

4,0 2 értékelés
19 690 Ft

Prestigio MAGGIORE, elektromos

A modern Prestigio MAGGIORE automata dugóhúzóval egyszer s mindenkorra megszabadulhatsz a borosüvegek kinyitásával járó gondoktól. Egyszerűen helyezd a dugóhúzót a palackra, nyomd meg a gombot, és néhány másodperc múlva már töltheted is a bort a poharakba. A Prestigio MAGGIORE automatikus dugóhúzóval akár 70 palackot is kinyithatsz újratöltés nélkül. A dugóhúzó vezeték nélküli töltéshez és kényelmes elhelyezéshez újratölthető állvánnyal van ellátva. A dugóhúzó használatakor értékelni fogod a fekete és ezüst színű elegáns formatervezést is. A Prestigio MAGGIORE automata dugóhúzóval ellátott készletben egy speciális kést is találsz a fólia könnyű és gyors eltávolításához. 

A Prestigio MAGGIORE, fekete-ezüst automata dugóhúzó főbb jellemzői


    • Akár 70 palack kinyitása újratöltés nélkül
    • Könnyű palacknyitás egy gombnyomással
    • A Prestigio MAGGIORE automata dugóhúzó elegáns kialakítása fekete és ezüst színben
    • Speciális kés a fóliák vágásához és könnyű eltávolításához
    • Praktikus töltőállvány a Prestigio automata dugóhúzóhoz
    • Elegáns ajándékcsomagolás
    • Prestigio MAGGIORE automata dugóhúzó tömege 350 gramm

    A Prestigio MAGGIORE  praktikus töltőalapzattal rendelkezik 

    A Prestigio MAGGIORE automata dugóhúzó működtetéséhez egy töltőtalp áll rendelkezésre, amely egyben praktikus állványként is szolgál. A készlet tartalmaz egy speciális kést a fólia vágásához. Miután a palack nyakára helyezted, néhány körkörös mozdulattal könnyedén eltávolíthatod a külső csomagolást. A Prestigio MAGGIORE automata dugóhúzó kiváló ajándék profi sommelier-knek és minden borbarátnak. 

    A Prestigio MAGGIORE elegáns fekete és ezüst dizájnnal büszkélkedhet

    A Prestigio MAGGIORE automata dugóhúzó lenyűgöz elegáns kidolgozásával fekete és ezüst színben. A dugóhúzó könnyen használható hagyományos borosüvegek kinyitásához, beleértve a szintetikus dugókat is. A Prestigio MAGGIORE dugóhúzóval kényelmesen, újratöltés nélkül akár 70 palack bort is kinyithatsz.


    Paraméterek

    Jellemzők

    Rendeltetés Borhoz
    Típus Elektromos
    Anyag Fém
    Szín Fekete, Ezüst

    Méret & súly

    Szélesség 4,8 cm
    Magasság 22,8 cm
    Mélység 4,8 cm
    Tömeg 500 g
    Kód:  PREOT543
    Jótállás: 24 hónap
    Termékszám:  PWO104SL

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05