Oldal frissítése

Philips SRP6011

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SRP6011

Az univerzális távvezérlő lehetővé teszi a TV és a csatlakoztatott lejátszó vezérlését, ha az eredeti meghajtó bármilyen oApproxól nem megfelelő. A Philips SRP6011 kompatibilis a legnépszerűbb márkák túlnyomó többségével , de megérti a kevésbé gyakori modelleket. A világos és intuitív módon rendezett gombok kezelik az összes közös funkciót, a programmenü vezérlését, valamint a lejátszást és a felvételt.

Az univerzális meghajtó legfontosabb jellemzői

  • Kompatibilis számos tévével
  • Könnyen párosítható a TV-vel
  • Elegáns ezüst design
  • A kedvenc Philips márka minősége

A Philips vezérlése egyszerűen telepíthető

Nincs probléma a TV illesztőprogram párosításával. Minden a cseh kézikönyvet részletesen néhány lépésben egyszerű. A vezérlés egy pár AAA elemet táplál, amelyek akár egy évig is működhetnek.

Tartomány :
10 m

Akkumulátor :
2 × AAA

Kód:  WC550f5
Termékszám:  SRP6011/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20