Oldal frissítése

Philips SDV8622

4,0 43 értékelés
26 690 Ft

Philips SDV8622

Ez a sokoldalú PHILIPS SDV8622 antennaerősítő kiváló digitális és analóg vételt biztosít. A kompakt kialakítás és a különböző felszerelési lehetőség megkönnyíti a telepítést. Az táplálási lehetőségekről olvasd el a set-top box kézikönyvét. Az antenna kompakt panel kialakítása lehetővé teszi a könnyű elhelyezést beltérben vagy kültérben is. A sokoldalúság miatt biztosított a megfelelően hosszú kábelezés is.
A 40 db-es erősítés fokozza a nyereség így a gyenge jelek erősségét, kiterjesztve a vételi tartományt, és lehetővé teszi, hogy több jelet foghass nagyobb távolságból. Ez az antenna különböző elhelyezési lehetőségeket kínál (árbocra, a falra és korlátra) így otthon könnyen megtalálhatod számára a legjobb helyet. A vízálló, festhető felülete lehetővé teszi, hogy beleolvadjon a beltéri és kültéri létesítményekbe. A zajcsökkentő szűrő megbízhatóan véd a jelveszteségtől. Ez a termék nem tartalmaz PVC-t és BFR anyagokat, és ezért rendkívül környezetbarát.
Műszaki adatok:
Antenna kimenet:
75 Ohmos koaxiális (IEC75)
Frekvenciasávok:
UHF, VHF, FM
Antennakábel hossza:
600 cm
Nyereség (antenna + erősítő):
40 db
Tápellátás:
hálózati adapter
Tartozékok:
felhasználói kézikönyv

Paraméterek

Használat és tulajdonságok

Használat Kültéri
Anyag Műanyag

Felszereltség

Felszereltség Erősítő
Bemenetek/kimenetek Koax villa
Tápellátás Adapterrel

Jelvétel

Jelvétel FM

További paraméterek

Nyereség 40 dBi

Méret

Magasság 4 cm
Szélesség 25 cm
Mélység 18,8 cm
Tömeg 0,85 kg

Szín

Szín Fehér, Fekete, Szürke
Kód:  WE140g
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8712581564100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20