Oldal frissítése

Philips SoundBar HTL1180 hangsugárzó

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips SoundBar HTL1180 hangsugárzó

A Philips SoundBar HTL1180 hangsugárzó a többcsatornás hangfalrendszerek alternatívája. A kifinomult algoritmusoknak köszönhetően a hangsugárzó realisztikus Dolby Digital térhangzást teremt. Ezzel az eszközzel nincs szükség sok helyet foglaló, több hangfalból álló hangrendszerre, hogy térhatású hanggal élvezzük a filmeket és kedvenc zenéinket.

 

A beépített 3.5 mm-es jack csatlakozón keresztül könnyedén csatlakoztathatunk gyakorlatilag bármilyen eszközt, legyen az MP3-lejátszó, mobiltelefon, tablet vagy laptop. Az USB-portnak hála a már említett eszközök mellett a hangsugárzó külső tárolóeszközökről is képes zenét lejátszani.

 

 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus Digitális koax, Digitális optikai
Kód:  WC505a8
Termékszám:  HTL1180B/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15