Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Philips DTR3502BFTA

4,5 88 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips DTR3502BFTA

A DVB-T2 földfelszíni műsorszórás már itt van. A Philips DTR3502BFTA set-top box tökéletesen segít a modern műsorszórásra való áttérésre, és a vártnál sokkal többet kínál. A földi jelek vételét elrejtették a DVB-T2 / C , a H.265 / HEVC néven ismert technológiába. A jel fogadása mellett a Philips DTR3502BFTA set-top box a széles képre optimalizált csatornák széles választékát is kínálja, amelyek nagy FullHD felbontással dolgoznak fel. Ezen felül minden modern tévénéző élvezheti a kiválasztott RSS-hírcsatornákat és megnézheti az aktuális időjárás-előrejelzést. Az USB-csatlakozó lehetővé teszi programok felvételét és multimédia fájlok lejátszását külső USB-eszközről, valamint a vevőszoftver frissítését. Várakozásaid végre teljesülnek a Philips DTR3502BFTA set-top box segítségével.

A Philips DTR3502BFTA set-top box főbb jellemzői

  • Támogatja az új HEVC / H.265 szabványt és a Dolby® Digital Plus készüléket
  • RSS-hírcsatornák és időjárás-előrejelzés Ethernet-en keresztül
  • Elektronikus tévéműsor-útmutató (EPG), a műsorinformációról 14 nappal korábban
  • Teletext
  • A többnyelvű DVB feliratok teljes támogatása
  • Audio sáv támogatás
  • Csatlakozók: ANT IN, Ethernet, S / PDIF (koaxiális), HDMI, TV SCART, USB 2.0 port, tápkapcsoló

Intelligens TV egyetlen doboznak köszönhetően

A Modern TV telepítési és felhasználóbarát menüt, valamint elektronikus műsorújságot, az úgynevezett EPG-t kínál, amely részletes információkat jelenít meg a kiválasztott műsorokról, és a TV-programot 14 nappal korábban is megjeleníti. A Philips DTR3502BFTA set-top box kiváló képet és hangot, teletextet, teljes támogatást nyújt a többnyelvű DVB feliratokhoz és az audio műsorszámok támogatásához. Állítsd be kedvenc RSS-hírcsatornáidat, figyeld az aktuális időjárás-előrejelzést az Ethernet segítségével. Válaszd ki kedvenc csatornákat legfeljebb 4 listából, mind TV-csatornák, mind rádióállomások számára. Az USB-vel otthoni videóidat és fényképeidet rögzítheted és megtekintheted, kedvenc filmjeidet lejátszhatod, vagy USB-eszközt csatlakoztathatsz frissítőszoftverrel.


Paraméterek

Tuner

Tuner DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T

Funkciók

Felbontás Full HD
Felvétel USB meghajtóra
Funkciók Internet

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek HDMI, SCART, S/PDIF optikai, Külső IR, LAN, USB

Operációs rendszer

Operációs rendszer Saját
Kód:  JTP980a
Termékszám:  DTR3502BFTA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10