Oldal frissítése

Philips D6301B

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Philips D6301B

Ha már elege van az idegesítő vezetékekből, amelyek telefonálás közben össze-vissza tekerednek, akkor ez a Philips vezeték nélküli telefon éppen megfelel az Ön igényének. A készülék kifinomult kivitelezése korszerű design-nal párosul, és a fekete-ezüst színek kombinációjával minden otthon ízléses kiegészítőjévé válik. A keskeny készülékhez masszív bázis egység tartozik, amely kellő stabilitást biztosít. A készülék nagyméretű színes 1.8"-os kijelzője tökéletesen olvasható, és megjeleníti az összes szükséges információt.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagyméretű, színes kijelző
  • Hívóazonosító
  • Kihangosítás
  • Telefonkönyv kapacitása 100 névjegy
  • További kézibeszélők csatlakoztatása (max.4)

Korszerű technológia

A készülék élethűen visszaadja beszélgetőpartnere hangját. A HQ-Sound technológiának köszönhetően azonnal felismeri annak a hangját, aki Önt hívja, legyen az családtag vagy ismerős. A telefonbeszélgetések során ezzel a készülékkel garantáltan semmiféle recsegést nem tapasztal majd, vagy garantáltan hallani fogja a vonal túloldalán beszélő hangját. Teljesen mindegy, hogy mozgásban van-e a telefonnal az otthonában, vagy akár azon kívül, a kiváló hangminőség garantált. A hívások kihangosítása lehetővé teszi, hogy másokat is bevonjon a telefonbeszélgetésbe, vagy, hogy a beszélgetés alatt más tevékenységet folytasson. A hívóazonosító segítségével megnézheti, hogy ki van a vonal másik végén, még mielőtt válaszolna a hívásra. Így nem kell attól tartania, hogy olyasvalakivel kell szóba elegyednie, akivel nem szeretett volna. A készülék akár 100 névjegyet is képes elmenteni, a hívásnapló 50 bejegyzést képes tárolni. A maximális kényelem elérése érdekében a billentyűzet fehér háttérfénnyel van megvilágítva, így sötétben is problémamentesen használhatja a készüléket. 

Műszaki adatok:

Hatótávolság:
Nyílt terep: 300 m
Beltér: 50 m

Akkumulátor:
Típus: AAA NiMH (650 mAh)

Vezeték hossza:
1,8 m

 

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Kivitel Vezeték nélküli
Csatlakozás módja Vezetékes
Tápellátás módja Elem

Kijelző

Kijelző Alfanumerikus
Kód:  TL501r6g
Termékszám:  D6301B/53
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15