Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Asztali telefonok és egyéb

Az asztali telefonok, faxok és vezetékes telefonok nem pusztán elavult eszközök. Még mindig rengeteg lehetséges felhasználási módjuk van. Például irodákban vagy idős otthonokban, ahol nem akarnak feleslegesen birkózni a bonyolult eszközök kezelésével. Tudj meg többet arról, hogy mit kínálnak az asztali telefonok.

Folytatás
Paraméterek módosítása
44 termék
Gigaset DL580 - Vezetékes telefon
Gigaset DL580
4,1 10×
19 490 Ft
Használt raktáron
Vezetékes telefon - asztali,
Gigaset DL580 - Vezetékes telefon
Gigaset DL580
4,1 10×
19 990 Ft
Újszerű raktáron
Vezetékes telefon - asztali,

Asztali telefonok és egyéb

A Asztali telefonok és egyéb kategóriában összesen 44 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20