Oldal frissítése

Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange

139 390 Ft

Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange

Ez a nagyszerű Oukitel RT8 tablet megbízható társad lesz, amivel sok mindent könnyedén el tudsz intézni. Lehetővé teszi az internetes események követését, videók és fényképek rögzítését, de kihasználhatod a lehetőséget, és sok praktikus alkalmazást vagy játékot is élvezhetsz. A tablet 11" méretű kijelzővel rendelkezik, amely munkához és tanulmányi célokra egyaránt népszerű. A játékok és filmek rajongói is élvezni fogják. 8 magos MediaTek Helio G99 processzor biztosítja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A RAM kapacitása 6 GB. 256GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára. Ez a memória lehetővé teszi, hogy korlátozások nélkül fényképezz vagy játssz. A szükséges energiát 20000 mAh. USB-C csatlakozót kínál. A szóban forgó tablet vízálló, így a mindennapi életben is megbirkózik a nehéz helyzetekkel. IP68 és IP69K védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a tablet az elsőrangú Oukitel RT8 sorozat része.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange ...
Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange ...

Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange tablet - érdekes tulajdonságok

  • Kényeztesd magad multimédiás tartalmakkal eme Oukitel tableten!
  • 8magos processzor irányítja az összes műveletet és funkciót
  • A rendszermemória kapacitása 6 GB
  • 11" kijelzővel látták el
  • USB-C csatlakozóval látták el
  • Ellenáll a víznek
  • IP68 és IP69K védelmi szintnek megfelelő védettséggel rendelkezik
  • A nagyszerű Oukitel RT8 sorozatba tartozik
  • A tablet fejlett Gorilla Glass biztonsági üveggel van ellátva
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 48 Mpx
  • Az akkumulátor kapacitása 20000 mAh
  • Több mint hét órán keresztül gond nélkül működik
  • 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel van felszerelve
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált ARM Mali G57 MC2 grafikus chippel rendelkezik
  • A belső tárhely max. 2048 GB méretű Micro SDXC típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal
  • A tablet rendelkezik foglalattal egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja a weboldalak elérését, e-mailek küldését, multimédiás tartalmak, alkalmazások és még sok minden más használatát
  • A tablet OTG-kompatibilis

A nagyszerű Oukitel tablet kijelzőjét kellemes nézni

Minden idő, amit ezen Oukitel tablet használatával töltesz, örömteli lesz, mivel 11" méretű és Full HD 1920 × 1200 felbontású kijelzője kiváló minőségű tartalmat nyújt. 205 PPI pixelsűrűségű kijelzőjének köszönhetően minden vizuális elemet élvezettel fogsz fogyasztani. A tabletet fejlett Gorilla Glass biztonsági üveg védi, amely védelmet nyújt a karcolások és mechanikai sérülések ellen.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange ...
Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange ...

Fotózd le utazásod minden egyes lépését!

Fényképezéshez a tablet 48Mpx felbontású hátsó kamerát és 32Mpx előlapi kamerát kínál. Ezen Oukitel tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat rögzíthetsz. Ha gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a LED háttérvilágítás és az éjjellátó funkció jelentős előnyöket kínál. Ez a funkció jól jön este, éjszaka, rosszul megvilágított helyszíneken, vagy amikor jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A rekesznyílás is befolyásolja a fénykép expozícióját. Ezen Oukitel tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet tesz lehetővé, ami lehetővé teszi, hogy a témára fókuszálj, és elmosódjon a háttér. 1080p (Full HD) 30fps és 1440p (QHD) 30fps felbontásra támaszkodhatsz.

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Oukitel tablet 20000 mAh kapacitású akkumulátort kínál., amely több, mint hét órán keresztül biztosítja a munkavégzést. 33 W vezetékes töltés jellemzi. Grafikus munkához, játékhoz vagy hardverigényes alkalmazások használatához a tablet ARM Mali G57 MC2 grafikus chippel rendelkezik, amely elég nagy teljesítményű a szükséges multimédiás tartalmak kezeléséhez.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Orange ...

A praktikus Oukitel tablet elegendő tárolóval rendelkezik

Ezen Oukitel tablet alapvető funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer biztosítja. Az Android híres a nyitottságáról és a programok és alkalmazások sokszínűségéről. A tablet által kínált RAM 6 GB méretű, amely képes a 3D-s játékok és a virtuális valóság kezelésére. 256 GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára, amely az igényes felhasználók igényeihez igazodik, és megfelel a nagyon terjedelmes adatok és alkalmazások tárolására is. Ha a tablet memóriája mégsem felel meg neked, kiegészítheted azt egy 2048 GB maximális méretű Micro SDXC típusú memóriakártyával.

Ez az előnyös Oukitel tablet számos lehetőséget biztosít a kommunikációra

NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot a külvilággal. A Near Field Communication (NFC) technológia rövid, jellemzően legfeljebb 10 cm-es távolságon keresztül érintkezés nélküli adatcserét biztosít az eszközök között. Ezzel a funkcióval gond nélkül fizethetsz az üzletekben a készülékeddel. A WiFi-képes mobileszköz lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent olyan helyeken, ahol van elérhető jel. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet különböző vezeték nélküli eszközökhöz való csatlakoztatását, megkönnyítve számodra a vezetékes kapcsolat nélküli kommunikációt és adatmegosztást. A GPS lehetővé teszi az eszközök pontos helymeghatározását a műholdakról érkező jelek segítségével. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a tablet pontos földrajzi helymeghatározást kapjon, amely hasznos a navigációhoz, térképhasználathoz, útvonalak rögzítéséhez és egyéb alkalmazásokhoz. A tablet rendelkezik nyílással egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat teszi lehetővé, hogy gyorsan hozzáférj az internethez, e-maileket küldj és fogadj, multimédiás tartalmakat, alkalmazásokat tölts le, stb. , és a nagy fájlok letöltése, a streaming szolgáltatásokon való tartalomnézés vagy a videohívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé válik.

Elégedett leszel a hozzáadott funkciókkal

Élvezd az életet teljes mértékben ezzel az előnyös Oukitel tablettel! A tablet OTG-kompatibilis, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket más perifériák, például egér, billentyűzet vagy akár USB-meghajtók csatlakoztatására használd. A környezettel való interakció tekintetében kétségtelenül örülni fogsz olyan praktikus érzékelők jelenlétének, mint az előnyös digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor. A digitális iránytű funkció megkönnyíti a tájékozódást a városban és utazás közben. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely felismeri a készülék helyzetét, és automatikusan elforgatja a képernyőt a legkényelmesebb használat érdekében. Fényérzékelőt tartalmaz, amely méri a környezeti fényszintet, és szükség szerint igazítja a képernyő fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot érhetsz el, és sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével energiát takaríthatsz meg az akkumulátorban. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Meg tudja állapítani, hogy a tablet nyugalomban van, himbálózik vagy például egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel) és fólia a kijelzőre

Méret:

2651 × 176,7 × 15,1 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

996,7 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel Full HD 1920 × 1200

Tárhely

RAM mérete 6 GB (6 144 MB)
Tárhely kapacitás 256 GB
Memóriakártya típusa Micro SDXC
Memóriakártya max. mérete 2 048 GB (2 097 152 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, GLONASS
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE, 3G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, G-szenzor

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 48 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 32 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps, 1440p (QHD) 30fps
Kamera funkciói Vaku, Éjjellátás

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell MediaTek Helio G99
Grafikus chip ARM Mali G57 MC2

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass, Vízálló

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 13

Konstrukció és szín

Magasság 2 651 mm (265,1 cm)
Szélesség 176,7 mm (17,67 cm)
Mélység 15,1 mm (1,51 cm)
Tömeg 996,7 g (1 kg)
Védelmi fokozat IP68, IP69K
Szín Narancssárga

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel), Fólia a kijelzőre

Sorozat

Tablet sorozat Oukitel RT8

Márka/modellek

Tablet márka Oukitel
Tablet modell RT8

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  OUKTA109b2
Jótállás: 25 hónap
Termékszám:  OUKTA109b2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10